Dokumenterad ölprovning

En dag i oktober last year hade jag och Elin ölprovning. Den dokumenterades och påträffades nu och nyss. Jag tänker dela med mig bitar av upplevelserna.

Bellman
Bellman är bra. Här snackar vi SNYGG burk (bellmans namnteckning + avbild) Det blev en bra analys. Söt, men bra sällskapsdricka. Bra med partytrick på baksidan! Plus för 2 kr panten!

Portvin
Porter!!! Alldeles underbar. Bäst ikväll. Det var då killarna kom....

Branik
Pappaöl. Lite stickig. Inte för söt. Smakar som öl ska. Efterlämnar förnöjsamhet. En riktig braköl. Tyvärr ingen pant. Staropramens lillebror = länge leve Prag!

Småland 1856-1898
Småland är död men lagrad. Mustig, brödig och snål (<-ej negativt) kraftfullt skum. Under busstur kan ölen upplevas skumpig. Småland är inte utförsbacke (liknelse med Elin....), för Småland är platt (ej med andra) (Ja här förstår ni att det börjar spåra, här fattar man ju inte ens vad vi menar?!?!)

Slutsatsen
Länge leve Bellman och Småland. Porter är med på ett hörn. Branik går inte av för hackor. 
Av Carin och Elin
Handledare: Nöjesfabriken
To be continued....



Det var ett utdrag av våran improviserade ölprovning, impulsiva infall kan resultera roliga när man har svårt att bestämma sig för vad man ska dricka på kvällen. Tack Systembolaget. Utan dig skulle Sverige vara nåt det idag inte är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0