Guiness o grejer

I fredags var jag på bishop's arms med en kompis. För att uppmärksamma höstens härligt påträngande närvaro passade jag på att fira med en Guinness för det är så gott! Efter första ölen (av max 2 förutbestämda) kom norrmännen och då sprack min plan. En viktig lärdom jag har fått här i Karlstad är att norrmän på fyllan är väldigt frikostiga, lite nonchalanta men förbannat roliga. Så även denna kväll som sagt. Och nu sitter jag här på tisdagseftermiddagen som en av få överlevande efter en svirig fredagskväll men ändock väldigt nöjd efter att ha mättat Guinessuget för en stund. 

Vill ni veta vad jag gör?? Jag har precis bakat mackor eftersom mamma kommer på torsdag (min hardcore frukost duger ju inte åt henne så då får man ställa upp och baka mackor alla softishfrulle) och nu sitter jag här i brödbakslukt i dimman av mina egna ansträngningsångor pga inte alltför hårt plugg. Bob Dylans Tangled up in blue sprakar ur högtalarna och hon har precis bestämt sig för att snöra på sig löparskorna för att genom lite friluftande fräscha upp i hjärnbalken. Ja, då vet ni det också, en kunskap rikare! 

En liten ursäkt

Tycker ni att jag är en dålig människa för att jag är så dålig på att uppdatera här på bloggen? I så fall får ni har överseende med det för just nu råkar jag befinna mig i gränslandet mellan rent slit och att riva mitt hår. Kort sagt och utan överdrift har jag så mycket i skolan att jag nästan inte har nån fritid. Fast ikväll skiter jag i det och tittar på Babel på svt play för det är så himla bra och DESSUTOM (hör och häpna) käkar jag glass. Och vet ni varför jag käkar glass? Jo, mina kära vänner, just därför att det är det godaste jag vet. 

Ok, jag ser själv att det är ett kort och intetsägande inlägg men vad ska jag göra åt det när orden är slut?

jesus och muffins

Man blir vad man äter. Alltså borde jag bli en muffin med hallon och choklad för det har jag och Anna bakat och ätit idag. Anna åt tre muffin vilket i mitt tycke var lite klent. Själv känner jag mig rätt stabil efter min insats. Grymma muffins vart det allafall, kungliga. Trots känsla av stabilitet, eller kanske just därför, önskar jag att jag inte hade svullat så mycket....men det är lätt att vara efterklok sa gubben som slog sig på tummen. 

Nu ska jag uppdatera er lite om Jesus. När jag var i Rom köpte jag ett par converse med pinuppor på, dessa fick Jesus att stelna till av beundran! Han tyckte de var så snygga så han beundrade mina fötter så länge att jag inte visste vilken fot jag skulle stå på. Det var lycka. Den där Jesus.....och bra smak har han också! Den dagen gick jag hem från skolan, då fick jag skavsår på fötterna men det gjorde inget för jag visste att jag hade snygga skor så jag kände mig mest mallig. 

Plead for me

Now plead for me.............Ja, det kan behövas för nu sitter det en som heter Carin här som har pluggat hela dagen ÄNDÅ har hon inte lyckats göra sina läxor ordentligt. Det kommer straffa sig imorgon bitti när jag har Literature class med Fröken Sträng (inte som i gitarrsträng utan som i hård (ja, inte som i en manlig bieffekt utan som i strikt.))

Ny morgon, "nya" bestyr.

Aaaaah......morgon.....återigen en mycket vacker sådan! Idag är jag trögstartad, kom ur sängen en och en halv timme senare än planerat och känner mig allmänt trött och hängig och ämlig och utblottad och ensam och ont i huvet och ledvärk och trasiga blomkrukor och bara ett ben kvar i kroppen. Och varfördådå? undrar väl ni. Jo för att idag från och med om cirka 2 minuter ska jag sitta och läsa Being There och plocka ut keywords och lite annat SAMT läsa en novell och det har jag helt enkelt inte lust med. 

Spöken

Jag kollade nyss in i spegeln och numera tror jag på spöken. Buuuu-huuuu!!! Fast jag har bestämt mig för att jag ska vara ett snällt spöken mot dem som förtjänar och resten struntar jag i. Ajöken spöken!

Måndag morgon

Måndag morgon och vacker väder men så hamnar jag här. Varför det? Jo för att jag måste plugga. Fy tusan. Fast jag har haft bästaste helgen. Elin har varit här och det kommer mer om det sen. Jag har som sagt inte tid just nu för jag är som jag nyss nämnde väldigt busy today. Sålång! (Fast det är en strålande vacker morgon (och just därför har jag persiennerna neddragna) ) 

Hönan Agda

Just nu känns det som att jag har ungefär 5 ägg i magen som jag vill värpa ut, fast jag är ju ingen höna så alltså har jag ingen pinne som jag kan sitta på så istället har jag bestämt mig för att låtsas som att det inte finns några ägg i min mage. Dessutom skulle jag vara rädd om jag värpte ägg för då skulle jag inse att något inte stod rätt till. Jag skulle få svart på vitt alltså och det skulle vara lite jobbigt att ta in. Anledningen till min kanske lite annorlunda känsla är att när jag var i Rom förra veckan tog jag upp en gammal.....o-vana (?) och åt fisk. Så nu fightas jag med lite dåliga samvetskval eftersom jag har fortsatt den här dåliga o-vanan (?) även sen jag kom hem. Jag må vara en dålig människa som bidrar till extreeeeeema föroreningar, skövlar havsbottnar, utrotar fisken osv. men jag får ju varjefall äta lite gott innan jag dör......Fast jag äter ju bara firrefisken i perioder (det går i cykler, precis som mens o grejer) (hur ser hönsbindor ut förresten??) fast det här är komplicerat och jag känner mig lite för chicken idag för att ta upp en sån diskussion. Lite sjukt onödig kuriosa från hönsgårn: Ni vet ju allihopa att tuppen säger kuckeliku här i Sverige, i Italien säger den Kickerikiiii. Precis som att tuppar snackar i-språket i Italien......ja mycket ska man höra innan öronen trillar av.

......

Imorse när jag vaknade var jag fortfarande lika förkyld som dagen innan och det irriterar mig för jag vill träna. Men nu går det ju inte. Aaaa, upp och tvätta håret och vad händer då? Jo det börjar flimra framför ögonen och så får man migrän. Det är det värsta jag vet, när jag får migrän direkt på morgonen för då är hela jävla dan pajjad. Och idag hade jag behövt plugga men det har så klart inte gått för jag orkar inte läsa och koncentrera mig. Så det blir till att superplugga imorgon...jaja, Det kunde ha varit värre, om jag hade varit skogshuggare hade jag kunnat råka såga av mig benet eller nåt. 

Hur som helst var jag i skolan idag och när jag kom hem kastade jag mig på sängen och tänkte på Davide. Förra tisdagen i rom var vi tillsammans hela dagen. När han skulle skjutsa hem mig frågade han om jag vill åka upp till Gianicolo....ett av de finaste ställena jag vet och där har han och jag varit många gånger förr, utsikt över hela Rom......så vi åkte upp ditt och satte oss på muren och kramades.......fast jag kunde inte titta ut över Rom för då hade jag gråtit blod. Adoro Roma. Davide är mysig, vi har känt varandra i två år nu. Nu ringer han.......

Sköna Söndag

Igår var det erotiksittning och det var klackarna i taket och håll i gång. Min utklädnad inspirerades av en låtmelodi som går ungefär så här: You can leave your hat on.
Och idag var det söndag och en bakfull sådan. Trots det var man på benen kl 11 och ute ur lägenheten 45 min senare. Sedan älgades det iväg till Arvika med morbror, moster och mormor för att hälsa på min äldsta kusin och hans familj. Riktigt trevlig dag och kul att få se mer av Värmland. Det är så fint här.Jag blev nästan så nostalgisk att jag började sjunga Ack Värmeland du sköööna du härliga land, du krona bland Svearikes länder. Fast då sa mormor åt mig att jag lät som en gnällig dör så det var bara att knipa ihop och insupa den värmländska naturen. Guuuuuud. Det var kungligt. Nu ska jag faktiskt inte skriva fler rader här för jag är så trött. Peeeeeace! Jag har förresten köpt en fetbladad krukväxt. Så nu har jag nån att prata med här hemma.

Dagen som var

Idag var det en stor dag när jag vaknade och jag tänkte "Idag kommer jag har superflytet". Halv nio började min tenta, 7.50 gick bussen. Så var planerna när jag var hemma. I själva verket gick bussen 8.03 (ops) och tentan började 8.15 (opsopsops) Så det var bara att dra i sporrarna i bussen och skrämma eventuella bilar framför med pistolskott (just det, eventuella, det yrde så mycket sand så jag såg inget) Med en schyst klackspark kunde jag leverera mig själv med 15 minuters försening och med öppna köttsår och håret på ända och ett pärlband med laglösa anhängare  kunde de inget annat med sig än att släppa in mig i skrivsalen och med ansträngda leenden låta mig skriva min lilla tenta. Det tog mig 30 minuter och då kände jag att det var dags att raska över till nån spännande människa och överraska så där på morgonkvisten. Mitt dilemma var att här inte finns nån spännande människa så istället gick jag ut i skogen och täljde till en pinne. Därefter gick jag till bokbinderiet och bad om lite snöre å det fick jag. Av snöre och pinne band jag till en pilbåge och mer spännande än så blir det inte här i karlstad. Eller jo förresten, jag testade ju pilbågen idag när jag var på rusta. Det var ingen bra idè, tänkte att det kanske var tillfälle att interagera med personalen fast efter alla om och men struntade jag i det för jag har ju ingen lust att hamna på kåken. Då måste man ju lyssna på Jailhouse Rock dagarna i ända och det tycker jag känns förlegad. Då går jag hellre under jorden.

smått o gått

Jag gillar:

Grönt
Skönt
Davide
Amaro Montenegro
Randigt, rutigt, prickigt, stort, graciöst, unikt
Via del Governo Vecchio. Fast nu när jag var i Rom gick jag inte ens dit. ? Pucko. Neeeee.....

Jag gillar inte:

Att jag har en diskho överfull med disk. Äckligt.
När jag inte förstår meningen med varken stort eller smått.
När det är så jävla orättvist att jag är här och Davide är där och att jag är så jävla TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG. Trög som tåget. 

Jag förstår inte:

Varför inte Daniel Heldt tackar för det fina kortet. Kortet med 3 bilder varav två gillades skarpt av min lille vän Nicolà som jag en gång trodde var bög men som visade sig vara kär i mig fast han hade flickvän i Paris. Haha. Det var kul. 

Nån som vill ha en kuggfråga??? Vad  betyder eh eh eh på italienska??? Rätt svar: he he he      kul..........

Imorgon ska jag på något som kallas erotiksittning. Jag ska vara kama sutra. Hej då sug och gå!

Jag och jesus

Idag bjöd Jesus-i-klassen mig på choklad men jag tackade nej för den var helt smält och jag misstänkte att han hade haft den i bakfickan. Sedan konverserade vi lite (det var iofs lite statister med vid tillfället som fällde in vissa avgörande repliker). Jag fick varjefall reda på att mr Jesù och hans kompis kanadensaren hade käkat kinabuff'e på lunchen (på vad jag, om jag inte helt missminner mig är en thairestaurang. Antar att de a) inte är läskunniga b)chansade hejvilt c) inte bryr sig va de stoppar i sig d) helt enkelt misstog sig ) Hur som helst visade det sig vara en B-buffè vilket i praktiken betyder att maten var skräp eftersom buffèer i allmänhet redan är sunkiga. Så därmed var det väl skitsamma om det var sunkig kinamat eller sunkig thaimat. Efter lite trevligt samspråkande bjöd varjefall min Jesus på ett härligt skratt. Det var kul.

RSS 2.0