Eld

Eftersom eld är lite på tapeten kom jag just på vad jag såg igår, en snubbe som stoppa ner en brinnande fackla i kalsongerna. Då tänkte jag på förkolnad kotte och det känns ju inte så inspirerande. 

I sängen kan det hetta till om man har tur, när man är arg slår det gnistor om en men när man har bråttom har man eld i baken.  Sen kan man ju vara eldig till själen. Eller helt jävla brunnen. Och det drar ju tankarna till Brända Bocken och min gamla hemstad Gävle. 

Pyromani

Idag är det valborg, ska försöka hålla tillbaka den där inneboende pyromanen i mig. Annars kan det bli farligt. Har ingen som helst lust att bli åtalad för mordbrand igen. Fast en liten minibrasa måste jag nog göra, mest för att stilla nerverna.

Pure Morning

Kan det vara så att Placebos Pure Morning kan titulera sig världens genom tidernas bästa låt? Den har varit min favorit sen första gången jag hörde den för cirka 63 år sedan och jag kan lugnt tillägna en hel dag åt att nötandes upprepa denna fulländade låt till förbarmelse. Kanske inte så kul för mina grannar men det skiter jag i. iofs har Placebo gjort oändligt många låtar i samma kaliber som Pure Morning, men jag har av nån anledning en förkärlek för just den. Det är bland annat den låten mina barn suckandes kommer få höra till sin förbannelse genom hela sin uppväxt varje gång jag kommer få nostalgi, precis som min pappa har drillat mig med exempelvis Rolling Stones. Som jag I O F S lyssnar på titt som tätt. I smyg. 

Idag är det lördag, vackert väder och löningshelg. Finns det nån som inte kan klura ut nåt slags samband?? UTGÅNG!!!!! Weee =) Förfest hos Norge-Hilde, hon är bäst! Fast först ska jag lyssna på Pure Morning några gånger till.

Allan

Här sitter jag och spelar allan. Allan i brallan.

Men fy fasen vad uttråkad jag är.....

Sista timmarna kvar som fattiglapp....weeeee!!! Imorgon blire shopping, blir dessutom shoppingsponsrad av mammsen den här månaden så nu får man passa på att utöka vårgarderoben, eller snarare etablera en vårgarderob. Och nya pjucker också så man slipper gå runt som somliga med trasiga skor. En liten vårstädning skulle inte heller skada i fall man skulle få besök av någon med Allan i brallan. Möts hetingen av ett sånt här bombnedslag är det ju risk för att Allan inte vill titta ut. Så det får jag ordna.

Ordning och reda, pengar på freda.........

Imorgon står det fyllda ungsbakade tomater med mozzarella på menyn för den som haft den stora ärefyllda äran att bli hembjuden på middag hos mig. Fast där är inte Allan med på något hörn men har jag tur så kommer han sen. För det är nämligen tjejmiddag med italienska influenser, på menyn alltså. 

Ballt om man kunde få tag i en Allan, då slår man två flugor i en smäll och skaffar två Allan på samma gång. 

Nä, uttråkad var ordet.

Men Allan är en skön typ....

ecoflingor från ica - gör dagen.

Idag har jag ätit icas ecoflingor till lunch, mellanmål och middag. Dålig variation? Nä, men slut på både mat och pengar hehe =) Men efter en sån här uppladdning med massvis av socker hoppas jag verkligen att energin kommer vara på topp imorgon när jag har så hiiiimla mycket viktigt för mig. Idag på pumpen hamnade jag bredvid värsta maffiga killen. Ooh, så jag hade turen att se manliga muskler som pumpades och svälldes under en hel timme. Oooooh, vilken otur jag hade som hamnade bredvid dig, snygging, tänkte jag under hela passet =) Grrr, manlighet när den är som bäst!!! Stora händer hade han också, och vildvuxet hår, precis vad I like så här på tisdagskvällar hehe =) Synd bara att vi skingrades med vinden han och jag när passet var slut. Jag får väl tröstäta icas ecoflingor. Då känns det säkert bättre igen. Ecoflingor från ica funkar i alla situationer. Oh, nästa gång jag ser gymsnubben ska jag bjussa hem honom på lite ecoflingor, funkar inte det kan man ju bara kort konstatera att han är en tönt. Appropå tönt så har jag en rikskänd sådan framför mig på TV:n just nu. Vem kan det vara? Slå på fyran så hittar ni svaret....... Ops, sa fel, det var visst två av dem :P 
Jag vet inte riktigt vad jag tänkte uppnå med det här inlägget, jag försöker febrilt skriva nåt underhållande men det funkar inte, har inget flow idag känner jag. Det kanske är ecoflingorna från ica som smackat ihop hjärncellerna på mig? Ja så måste det vara. 

dåligt steppass

Tänkte jag skulle mångfaldiga min träning lite idag så jag gick på step men ångrade mig bittert redan efter typ en halv minut......fy sjutton vilket tråkigt pass det var!!! och inte var det speciellt jobbigt heller så efter det cyklade jag hem, fick ett uppryck av humöret när jag såg Bygg-Matte, sexig som inte alla andra, satt och glassa på en uteservering ,glömde honom snabbt när jag kom på igen att jag måste UT OCH SPRINGA också ikväll, så det så. Och det ska jag göra för jag är så fruktansvärt missnöjd med steppasset. Fy och ve. 

Nä men fy tusan vilken tråkig dag. Imorgon blir roligare, eller hur??!!?

150 kronor mjölk

Det känns pissigt när man har fått sååååå himla mycket grejer av mamma och pappa en månad och så räcker ändå inte pengarna ända fram och man ändå måste ringa och be om pengar till mjölk och havregryn. Usch, jag skämdes som en snattare när jag erkände att pengarna är slut och att kortköp medges ej :P Så jag fick hundrafemtio kronor av mamma till mjölk. 150 kronor mjölk? Det är en jävla massa mjölk det! Eller 3 öl på krogen =) Vilken tur jag har nu när vi ska på koriander ikväll hehe =) Nä men alltså, det blir inge shopping på krogen och vin har jag redan hemma och jag hade ju faktiskt pengar till utgång. Men inte till mjölk. Nu har jag både och =) 

Mooooaaaaaaaaaaaahahaaha. 

Ett förtydligande bara: Mamma vet nog det fast låtsas som ingenting för hon TYCKER SÅ JÄVLA MYCKET OM MIG. Eller kanske mest för att hon är så otroligt imponerad och inspirerad av mig. 

;P

Min mamma är i alla fall heeeeelskön.

Idag berättade hon för mig om Sverige 2008 utefter självdeltagande studier och observationer. Det var inte värre än att jag själv blev..........förstummad? ...... Åh, jag hade skrivit ner och berättat allt hon sa men så kom jag på att med all respekt för världens bästa mamma ska jag INTE göra det. Så, sorry folks

Men nu gott folk villl jag önska er alla en riktigt härlig lördag och skulle någon ha vägarna förbi Koriander ikväll så se upp för s-s-s-s-s-s-strandraggaren! Ikväll kommer jag vara på bettet. 

En eloge till Åsa!

Jag måste, med all beundran men framförallt uppskattning utföra en eloge till min lilla Åsa. Varför? Läs:

hej min gópulla! härligt att läsa att allt är toppen. Och självklart är du ju fräschast, allt annat skulle vara helt ologiskt. Saknar dig opch din ljuvliga doft dock. Fan va jag e smörig idag då, men det är juh ytterst sant. Puss

ÅSA TYCKER ATT JAG LUKTAR GOTT!!! Wohoooo! Nu petar näsan spikrakt upp i himlen och jag känner mig jättemalligast i Karlstad! Tack Åsa, du vet hur man ska charma mig så jag gurglandes borrar ner huvudet bland kuddarna för att gömma de helt plötsligt så rosiga kinderna. Hihi. 

Snart ska jag och mitt lilla hjärta Jenny gå till mariebergsskogen och kolla på de nyfödda LAMMEN!!!!!! ÅÅåÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ är väl ungefär det enda ljud som kommer att komma ur oss när vi ser dem. 


SHIT BESÖK!!!!

fräschhetens uggla

Värsta soft, jag är nyduschad och lyssnar på Muse, hur underbart som helst. Och detox-te. Shit jag är så jävla fräsch att jag klår allt och alla i fräschör. Ska snart ner på stan och träffa Jenny och då ska jag ha min nya rutiga jacka med värsta snitsiga halsduken, det är så jävla fräscht så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! AAaaaaaaww. Hade jag haft en het fräsching naken i sängen så hade dagen känts fulländad och komplett men nu får jag väl nöja med att Jenny, Tilda, Johan och Henrik kommer hit på mys-pys-filmkväll, om de två sistnämnda nu behagar dyka upp eller om de föredrar att blända oss flickor med sin lysande frånvaro. Fast jag är ju så jävla fräsch så jag misströstar isf inte. Imorgon är det sittning, jag och Jenny ska vara seamesiska tvillingar så nu ska vi ner på stan och leta reda på gigantigaste tröjan. Det kommer vara så jäääävla obekvämt och vi kommer säkert ramla och slå oss. Men eftersom vi aldrig får riktiga sittningar när man får göra sig till och vara fin utan vi bara får olika teman att klä ut oss till så ska vi vara seamesiska tvillingar. Hur jobbigt och irriterande det än kommer att bli. 
Jag har en, i kontrast till förra veckan, riktig glädjevecka. 
ÅH VAD VÄRLDEN ÄR UNDERBAR!!! I LOVE! 
Det enda som saknas är att Johnny Depp stolpar in och friar till mig, då hade jag dessutom blivit rik på kuppen. 

Jag vet inte vad det är med skolan men det är bara ugglor där den här veckan!! Medelåldern i biblioteket ligger väl cirkus på hundratvå år. Fan vad tråkigt, man kan lika gärna sitta och uggla hemma när man ska plugga och besvara sig besväret att cykla upp till universitetet. Om jag skulle drämma upp ett fågelbord utanför skolan och slänga ut lite fågelfrön skulle biblioteket plötsligt eka tomt.........

studera.nu

Nu är det supertryck på studera.nu och jag kan inte göra min anmälan men eftersom jag har bestämt att det här är den bästa veckan så håller jag mig kolugn. Trots att måndagen startade pyton. Och TROTS att matteläraren har sabbat matten för mig!!! Så jag får helt enkelt acceptera läget och ta ut min "fria termin" redan till hösten då jag ska läsa engelska vilket jag iofs känner mig jätteivrig att börja på, men den terminen hade jag tänkt förlägga utomlands. Jaja, hur som helst är jag inte klar med matteläraren för han har gjort så jävla fel och det är jag minsann inte ensam om att tycka då jag har föräldrar, vänner och bekanta samt studievägledare på universitetet som alla är lika förbluffade över hans attityd. Nej, där ska jag minsann prata med rektorn och tala om hur det går till i klassrummen. 
Nu ska jag alltså bara försöka anmäla mig till den här engelskakursen men eftersom jag tillsammans med övriga Sverige sitter och trycker på samma sida just nu så går det inte. Pazienza......Tålamod är livets nyckel.....
Wohooooo!! Nu måste jag tillbaka till studerasidan igen så bye bye!

gubbe på huk

Wohoo! Nu har jag kollat på min älsklings-favorit-bästa film; manuale d'amore och därmed samlat dunderkrafter inför den stundande nya veckan och den kommer att bli SÅ JÄVLA BRA. Jämfört med veckan som varit kan nästa inte bli annat än bra och jag är superivrig och vill att den ska sätta igång nu. Imorgon är det måndag men inte vilken måndag som helst utan en superviktig måndag och jag ska klämma till matteläraren, han ska få reda på att jag har så jävla rätt. Och på tisdag har jag en sån där fullspeckad dag när man får choppa av dagen utan att knappt ens hinna andas och jag ÄLSKAR NÄR DET ÄR SÅ, vet inte varför men jag gillar när jag har mycket att göra. På torsdag är det sittning och på lördag är det fest hos Tobbe, förhoppningsvis blir det finväder så vi får gå till Mariebergsskogen som vi pratat om så länge. Är typ helt frisk också så den här veckan får jag träna!! Ja! JA JA JA!!!! Är jättesugen på att gå på spinning men speciellt på att få gå ut och springa =) Och kanske, kanske.......eller vadå kanske...?? Jag VET!!! Jag vet nåt som inte ni vet!! En superhemlis som jag tänker hålla för mig själv ett tag men jag kan avslöja att det är något BRA och NYSKAPANDE och ANNORLUNDA och som gör mig gladish!

Det enda roliga som har hänt den här vidriga veckan som varit var nog i måndags när jag kom hem från matten. Eftersom jag mådde lite pyton kröp jag upp i sängen och vilade när det plötsligt ringde på dörren men då jag inte väntade besök tänkte jag i min dåsighet att det kanske var radiotjänst eller nåt i den stilen. hörde sedan hur det krafsade på dörren och massa konstiga ljud.....jag blev lite....förbluffad och gick till slut upp och kollade när jag såg att brevinkastet rörde sig, jag blev så jävla rädd att jag skulle dö när jag märkte att nån försökte ta sig in i min lägenhet!!! Jag gjorde mig beredd på att skrika samtidigt som jag tänkte "nu ska jag skrämma den jäveln" och tryckte ner handtaget men en obeskrivlig kraft och svingade upp dörren...........hör ett "tjong" när dörren slår i huvudet på en liten tjock man som sitter på huk framför min dörr och byter namnskylten.......Jag var ju så skärrad att jag skakade i hela kroppen och han sa "jag blev nog lika rädd som du" och jag fick be om ursäkt och förklara att jag låg och sov för att jag inte mådde så bra och tutade i snubben att jag inte hade hört att han ringde på ..... Då skämdes faktiskt jag en aning...........Va bè......nästa gång ska jag öppna dörren när det ringer på. Som vanligt folk gör. 

Ack, du tunga värld

Fasen också, nu krävs det en ordentlig uppryckning här.........jag har haft en dålig vecka, det kan ju inte ha undgått nån men nån gång får det väl vara nog!!! Sura och irriterade människor är väl bland det värsta som finns och jag vill inte joina en sån skara! Ok att jag kanske varit sjuk och fortfarande känner mig hängig men världen går väl inte under för det? Iofs uppstod det ett jätteproblem, grosso problema igår  så visst har jag kanske anledning att grubbla lite idag men saker och ting löser sig och bättre tider kommer normalt sett alltid. Det är bara att jag, ända till jag blev sjuk befann mig i en sådan "bättre tid" men så blev det magplask och plattfall och tillplattat förra helgen. Äh, jag kan vara sur idag också, får väl skylla på att det snöade i morse eller nåt i den stilen. Jag har varjefall fått lite kvalitetstid med mormor, morbror, morbrors fru, kusin och kusinflickvän igårkväll och imorse och det förgyllde tillvaron =) 

Fast kolla här: 

   1. Slut på pengar
   2. Matten går åt helvete
   3. Sjuk
   4. Har inte kunnat träna på hela veckan
   5. Gör inget annat än pluggar
   6. Hjärnspöken
   7. Sömnlös
   8. Ingen älskar mig
   9. Hela världen är emot mig
   10. Ingen tänker på mig
   11. Fast jag tänker på ALLA
   12. Jag ser ut som en tveksam korsning av en hårboll, ett sandpapper, en rispåse och en flodhäst. Täckt med mögel. Luktar illa också.
   13. .......hemligt........

Fast jag kunde haft mens också. Det kunde alltså varit VÄRRE!

Ack du tunga värld......

bra dag?

idag kan eventuellt bli den första bra dagen på hela veckan. Bara jag kan skala av mig morgonhumöret....

Il diavolo veste Prada

Faaaaan..............jag känner mig helt förpuppad och jag är så sugen på...nåt jag inte ens kan sätta fingret på. Snart kommer Jenny hit och vi ska titta på Djävulen klär Prada - Il diavolo veste Prada som den så vackert heter i Italien. Precis som på svenska fast på italienska för den som inte fattade det.

A te che sei l'unica al mondo, l'unica ragione
per arrivare fino in fondo ad ogni mio respiro
Quando ti guardo dopo un giorno pieno di parole
senza che tu mi dica niente
Tutto si fa chiaro.


Lite Jovanotti så här i väntans tider (på att jenny ska komma menar jag) Bara för att det är så UNDERBART VACKRA ORD! Och när vi ändå är inne på Italien kan jag ju passa på att tala om, för allas ointresses skull, att jag numera har Michelangelos Creazione di Adamo uppspikad ovanför sängen. 

Nu kommer det, om möjligt, ännu vackrare bevingade ord:

A te che sei l'unica amica che io posso avere
l'unico amore che vorrei, se non ti avessi con me
A te che hai reso la mia vita bella da morire
che riesci a render la fatica un immenso piacere

Det är så vackert!!! Om det en dag stod en kavaljer utanför min port och kläckte ur sig Carin, riesci a render la fatica un immenso piacere, ja då skulle jag tro att jag hade utomjordiska krafter. 

Nu ska jag ägna lite hjärnceller på matten. igen. 

sjukcarin

Meh, idag är jag hemma som värsta UNDERMÄNNISKAN och är SJUK!! Jag har verkligen bäljat hinkvis med te under helgen, klämt i mig x antal citroner och apelsiner samt tagit det relativt lugnt för att slippa att något liknande som det jag känner idag skulle bryta ut men SJÄLVKLART ska en illvillig djävul ordna så att jag var sjuk idag. JAG VILL INTE! Jag hatar att sitta själv här, vill inte vara ensam, känner mig ensammast i världen......hur normalt är det egentligen att gå runt och bli sjuk.......normalt kanske det är men det är sånt förbannat slöseri. Fast nu när jag redan har provat alla möjliga hemkurer så kom jag plötsligt på att jag ska lyssna på SNOWPATROL, det KAN hjälpa! Man ska aldrig förkasta en hypotes förrän man testat den. Jag ska testa. Är jag inte frisk imorgon så.....tänker jag inte sluta att lyssna på Snowpatrol men jag tänker vänta ut den elaka, envisa förkylningen ;P 

äh.

Elbow och rosendoft. Och lite sjuk-gnäll

mmmmuuff....jag mår inge bra......känner mig jättehängig, har iofs gjort det i några dagar men jag fattar ju aldrig att jag kanske är lite sjuk.....fan =( Imorse när klockan ringde fattade jag inte vad det var för jävla idiot som hade ställt väckarklockan när jag sov så skönt sen kom jag på att det faktiskt var jag som var den där idioten och att jag skulle till tönt-matten. Så jag har varit på matte, nu ligger jag i sängen och lyssnar på Elbow och önskar jag hade en karl med grova armar här som höll om mig. Och inte sa nåt för jag har ingen lust att prata. Elbow passar perfekt nu de är så jävla bra, de har en meditativ effekt på mig. Mmmm..... Det luktar rosor här hemma hos mig för jag har rosa doftljus som luktar så och det luktar såååå gott. Mmmmmm Elbow och rosor, så perfekt. Synd att man inte känner sig helt frisk nån stans :P Närå, mentalt äre väl OK och så sjuk är jag faktiskt inte men jag kan ju inte träna idag. Jag hatar när hela planeringen faller redan på måndag bara för att man har ont i halsen eller nåt i den stilen........fast jag tänker gå på yoga istället, inga dumma bakterier ska kunna stoppa mig!!!! Jag önskar att den där killen med de grova armarna som håller tyst kunde PUSSA BORT ALLA DUMMA BAKTERIER!!! Hahahaha =) 

Jag tycker varje fall att det är löjligt att man kan bli sjuk, vad tjänar det till egentligen? Men GuD det låter som att jag ligger och tycker synd om mig själv, det gör jag i själva verket inte, jag är bara lack för att jag inte kan gå på spinning ikväll som jag hade tänkt plus att det känns jobbigt för jag måste upp till universitetet och lite andra viktiga saker. Jag är ju så busy och hårt arbetande kvinna nu för tiden.

Ok nu ska jag förpuppa mig en stund innan jag cyklar iväg all'università.

La vita è piena di sorprese che si reveleranno.  Har ju iofs inget med den övriga texten att göra men tänkte det kunde vara effektfullt att avsluta med en total sanning. :P 

Konstigt i rosa

A men shit, jag vet inte vad det är med mig idag, känner mig skitkonstig!! Känns ungefär som att någon har injicerat arsenik eller nåt annat skit i mig medan jag sov det bara spänner i kroppen, speciellt över axlarna och skuldrorna och i huvudet och ja, koncentrationen är alltså inte på topp. Att jag dessutom måste sitta med k*k-matte gör inte saken bättre. Därför lade jag matten åt sidan och tänkte ta tag i lite vetenskapliga teorier för det är ändå intressant. Har dessutom drämt i en mozart-sonat i pling-plong maskinen, ni har väl hört talas om hans koncentrationseffekter? Funkar i alla fall på mig. Och I like allt vad klassisk musik heter, så det så. Rachmaninov, har ni aldrig hört hans andra pianokoncert så lyssna på den!! Den kommer ta er på en musikalisk resa ni aldrig kommer glömma. Rachmaninov, jag har spelat ett pianostycke en gång som han knåpat ihop, det var ta mej sjutton det värsta jag varit med om, ville hugga av mig händerna! Gud så svårt det var. 

Ikväll ska jag och tilda i min klass gå och se no country for old man, säkert helt bästa filmen. Numera när jag kan titulera mig stadsbo bor jag faktiskt dessutom nästan granne med Tilda så vi bestämde att jag ska komma förbi henne på scheriffen där hon bor och plocka upp henne. Som värsta kavaljeren. Shit, jag skulle varit en äkta gentleman om jag fötts till karl. Ja, det är bara att beklaga tjejer men jag vart inte kille utan motsatsen. Stackars killar....det hade nog varit bättre om jag vart en kille eftersom jag är så jäkla reko. Och lång. Fast jag gillar ju rosa och vi vet ju allihopa vad killar som gillar rosa är.......:P Tur jag blev en tös ändå. =) 

Appropå rosa, jag köpte rosa ljus igår som passar till mina rosa stolar, och rosa kuddar DET ÄR SÅ JÄVLA FINT SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖR. 

Amen sa Karl i dammen när han tog framm'en i sängkammern.

Nöjesfabriken

Ikväll är det nåt hejsan svejsan på Nöjesfabriken så jag och Jenny ska älga dit. Mest för att visa upp oss ;P Blir säkert skitkul. Ska dricka lite vin här hemma i mitt nya lilla råtthål innan, jag har ju fått en ny värsting vin-öppnare av mamma och pappa i födelsedagspresent så jag lär ju använda den. Så min öl och ciderperiod är härmed över och får lämna plats åt mer kultiverat vindrickande. Vuxet som tusan men det ska man väl vara när man är tjugofem år gammal? När man är så här vuxen måste man ta mer ansvar så jag har bestämt att från och med IMORGON ska jag plugga matte 2 timmar om dagen. Och inget kan komma emellan. Jag ska faaaaaaaan klara matten, jag kan, jag kan, jag kan. Om jag klarar matten kommer jag in på det jag vill läsa nästa år, då har jag möjlighet till fler och bättre jobb vilket leder till pengar för vilka jag kan inhandla värstaste värstingvinerna och vara kultiverad och kreativ i hela mitt liv. Så om jag är flitig nu så får jag findricka i vuxnare ålder.

Ska gni lite på mattecellerna en stund innan Jenny kommer. Sen blir det FÖRBERED DIG NÖJESFABRIKEN FÖR NU KOMMER VI!!!

Nyinflyttad

Nu är jag framme och klar i nya lägenheten med ny röd matta och röda gardiner. Vet inte hur det kunde bli så, jag som inte är en röd-älskare men nu blev det så, fint fint. Och ny suuuperfin lampa och geishan på väggen och lite annat grejs. =) Känns skönt att vara klar i varje fall och att få bo i Haga =) Bäst bäst bäst i Karlstad. 

Aprilskämt

Obs! Detta är INGET aprilskämt men igår fyllde jag 25 år faaaaan alltså. Hit med rynkkrämer, tranbärsjuice och stödstrumpor!!! Ghaa.... Jag känner mig som en gammal sketen gumma med en 21-årings....eh, vad? Jag känner mig fortfarande som 21, det har jag gjort sedan jag var 21. Forever 21. Schysst sångtitel.

Jag har tre fötter.

Närå. Det var ett aprilskämt. Ett grandiost sådant. 

Igår när jag fyllde år hade jag chokladbollar med i skolan och bjöd på, de gick åt som sol i smörsken, folk blir som hökande gamar så fort det bjuds på söt utfodring. Jag vet. Jag blir det själv, men den här gången vare jag som bjöd, jag försökte hålla mig iskall och stå emot men tillslut var jag tvungen att ta en. 

Idag känner jag mig som en morgonapa, jag kunde inte sova inatt igeeeeeeeeen och skulle upp tidigt och åka upp till Frödingshöjd och städa ur gamla lägenheten så därför känner jag mig rätt och slätt som en morgonapa just nu. Skulle köpa kaffe i Selma men fick varmvatten i muggen. Tur att man kan hälla bort och ta om. 

Hehe, nu går hon på Frödingshöjd förbi universitetet, hon som går som om hon gick i nedförsbacke. Även när hon går i uppförsbacke. Hon måste ha världens tjockaste trampdynor. Ungefär som en häst. Eller öh, öh. De har ju inga trampdynor, bara en mule. Elum. Vad är en Elum för nå? Det är ju Mule fast baklänges!

Igår flyttade jag alltså från Frödingshöjd till Haga. Det får mig att tänka på Bellman, Fjäriln vingad syns på Haga. I love Haga. Så mamma och pappa är här och hjälper mig att flytta. Och igår firade vi när jag beträdde ålderdomens begynnande höst. Moi fick champagne, värsting vinöppnare, två vinflaskor (jag måste ju ha nåt att öva på) och möbler till min nya lägenhet. Och detox-te från tebutiken på stationen i Gefle. Jag önskade mig det, kan vara bra när man blir gammal, det är ju ett försök till att hålla sig fräsch ett tag till i varjefall. Men shit va pinsamt, det var ju värsta kärring att ha med sig gosaker och bjuda på igår men shit shit shit!!!!!! Det är aldrig nån annan som har med sig nåt på sin födelsedag, bara gamla kärringar. Fast det var ju iofs uppskattat

Ok, en liten rapportering bara, ni vet min hund - Zorro-Idioten-Lilleman-Benny Han kallas numera för Benny med låren, han har så maffiga lår. 

RSS 2.0