Livet är livet.

Idag tänkte jag en tanke som uttryckligen yttrade sig såhär:

Livet är en gråzon mellan födelsen och livet.

Det låter mörkt, dystert och negativt men det var inte riktigt så jag menade. Och vad menade jag? Ja.......i stunden kanske just så som de flesta skulle tolka det fast egentligen är det inte så jag ser på livet för livet erbjuder möjligheter att upptäcka och uppleva saker bortom det återupprepade vardagslivet, livet är en färd till ställen du på förhand inte kan identifiera och föreställa dig, livet bjuder på både allt från dåligt, via bra till bäst. Jag har aldrig funderat på om det finns någon så kallad mening med livet, jag tänker bara att man måste ta vara till de bra sakerna och göra de sämre till det bästa. I perioder när livet känns pissigt tänker jag alltid att det blir bättre, kanske inte imorgon eller nästa vecka men snart. Och så blir det faktiskt. Sen plums kanske man återfinner sig i ett nytt avgrundshål men man tar sig oftast ur skiten. Just nu håller jag på att distansera mig från en svacka som grundar sig i stress, fan, jag har haft tunnelseende, svettningar, huvudvärk, kramp i magen och ryggen, skakningar och kommit hem från skolan och spytt den sista tiden men nånstans har jag ändå vetat att skiten en dag kommer ligga bakom mig och spänningarna kommer släppa. Livet är inte en gråzon men det är kantat av svackor men samtidigt berikat med fantastiska och otroliga tillfällen, perioder, personer, företeelser.........förgyllt med stora och små saker man måste lära sig att ta vara på för att utöka mellanrummen mellan gråzonerna... Livet är livet.

Nu e jag på krigsstigen.....

Cazzo che rabbia, oggi sono proprio furiosa. Il mondo è pieno di figli di puttane, purtroppo sto scrivendo questo ultimo esame con due di loro. Non é possibile che una persona di un gruppo di tre persone scrive tutto l'esame quasi da sola senza aiuto degli altri ed alla fine deve mettere anche i loro nomi sulla prima pagina. Una volta almeno vorrei che un'angelo custozo mi tenesse sotto il braccio dicendomi che tutto si risolveró, che devo solo aver un altro po' di pazienza. Seccondo me, adesso non c'é nemmeno il minimo di giustizia avanzato per me. Il mondo é contro di me! Non sono nata e fatta per fare i lavori agli altri!!! 

En rosa värld full av misär.....

Om jag fick välja just nu skulle världen vara rosa och det skulle lukta liljor ute och mitt hjärta skulle inte kännas tungt som en betongparkering och framförallt skulle jag inte vara så stressad för skolan att jag är två andetag från en kollaps. Det känns som att jag är på väg att få galna ko-sjukan och slaganfall var tredje minut men så kommer jag undan med bara hjärtklappning och lite hög puls. Och en förbannat stökig lägenhet för jag hinner inte städa när jag har så här mycket att göra i skolan. Fast är det rätt att klaga när mängder av människor plötsligt utplånas på andra sidan av världen? Fiskbestånden fiskas ut och havsbottnar förstörs och tonvis med fisk håvas upp i onödan. Vet ni att i Sverige värps ungefär 5 miljoner tuppägg om året som bara krossas just därför att de är tuppar. Och tuppar värper ju inga ägg alltså är de inte värda att leva. Sjukt va? Dessa massinstitutioner av stressade hönor som lever på en yta lika stor som ett A4 för att de ska värpa ägg som bara krossas. Är det rätt tycker ni?  Igår såg jag en afrikansk flicka på TV vars mamma dog när hon var nio år och då blev hon dessutom lämnad av pappan. Sen dess har hon fått ta hand om sig själv och sina två yngre bröder. Hon bor i vad jag närmast skulle kalla en hydda och fick normalt bara i sig nån smet på vatten och majsmjöl som inte ens var hälften så tjock som mannagrynsgröt.... Det hon önskade sig mest i världen var att hon och hennes bröder hade ett födelsebevis så de kunde få ut barnbidrag. Det är lätt att gräva ner sig i sina egna bekymmer och tycka att livet känns piss. Oftast går det över efter ett par dagar och känns bättre. Tyvärr är det inte lika för alla.

De sista dvärgarna

de sista dvärgarna var ju blyger och klocker. HUR kunder jag glömma det? Oförskämt av mig. Fast det där om att varje dag skulle vara en dvärg och tvärtom, de lägger jag ner. Det var nog den töntigaste idén jag haft på senare tid. En annan skum idé jag fick idag var när jag behövde en bensträckare så jag drog till konsum och där fick jag hysteriskt glassug och köpte dajmglass. What? Snuskig glass ju. Varför köpa dajmglass när frysdisken bågnar av god glass. Det var konstigt. Alltså, det är väl inget fel på dajmglass egentligen men det finns betydligt godare sorter.

Jag funderar på att bli lite seriösare från och med i morgon. Eller inte. Det är en glamrockare på TV, han inspirerade mig plötsligt till knas. Fast jag tänker ju inte bli som honom. Fast, man kan ju säga att han faktiskt är en väldigt seriös person. Burleskt seriös haha. 

Igår tillhör historia idag

Igår var det fest. Idag har jag väskan full med skog. 

Nu är det bara att hålla ut så här på veckans sämsta dag och vänta på att en ny vecka ska ta fart. 

Jag vill gå på bodybalance idag men det är inställt för det är instruktörutbildning. Typsikt. Kan ju inte gå på spinning när en dag som denna och pump var jag på igår och  styrketräning i gymmet har jag ingen lust med. Det får bli en promenix till återvinningen. Vi har ju ingen här i kvarteret så jag maila den sopansvarige på kommunen och klaga och han hänvisade mig till återvinningen på Herrhagen eller vid Hagaborg. Så den på Herrhagen är numera min återvinningsstation för jag känner mest för den. Knepigt att det inte finns en enda återvinning i hela Haga, en hel stadsdel. Det är snudd på pinsamt för Karlstad kommun tycker faktiskt jag. Fast vi har ju älven i våran stadsdel, det har inte Herrhagen. Också har vi massa jättetrevliga butiker dit man kunde ha gått idag om det inte hade varit stängt för att det är SÖNDAG! Suck........ Jag tycker det är så fruktansvärt töntigt med söndag, om söndag var en av dvärgarna skulle söndag vara butter. Måndag får väl vara trötter. Glader är fredag och lördag är toker. Prosit? Tisdag kanske. Motivering saknas. Nu ska jag googla lite för jag kommer inte ihåg de sista dvärgarna. Jag gillar ändå snövit mest. Och jag hoppas hon är den av dem som är mest lik mig =) Fast om jag var en tjej i den kalibern vill jag faktiskt vara askungen, hon har alltid varit min favvo. Jag kan ju inte vara törnrosa eftersom jag aldrig kan sova hahaha =)

skratt

Tänk att det finns de som gnäggar fram sina skratt, själv grisgrymtar jag rätt ofta när jag skrattar, kan verkligen inte hjälpa det. En del säger -hi-hi-hi när de skrattar - typsikt tjejskratt! Min kusin är go, han mmmmm:ar ibland när han skrattar haha. Sen finns det såna som skrattar tyst, utan att låta. Konstigt tycker jag. En del skrattar som stuckna grisar, hjärtskärande skratt som gnisslar i öronen. Eller varför inte ett rent HA HA HA skratt. Det är skönt tycker jag. Eller manliga skratt, då ryyyyser jag över hela ryggen mmmmm =) kinesskratt höhö, de är gulligast =)

Kan vi inte kalla det prosa?

Efter en öl eller två kan man fortfarande stå
Blir det flera dricker man gärna ännu mera
men säga nej det går ej när man en skummande dryck sig servera!
Hakan opp och flaggan i topp, här säger vi inte stopp!
(Har vi tur kommer Han förbi, han med snopp.)                         Dåligt men censur är som att bygga en mur!
Öl är bra, ja, ja, ja
Imorgon är det öl-fredag, Hurra!

Blir det för mycket mår man kanske inte så bra
men det är sånt man får ta om man ruset vill ha



Allright, det blir väl kanske inte nån poet av mig men blajja kan jag. 

Dokumenterad ölprovning

En dag i oktober last year hade jag och Elin ölprovning. Den dokumenterades och påträffades nu och nyss. Jag tänker dela med mig bitar av upplevelserna.

Bellman
Bellman är bra. Här snackar vi SNYGG burk (bellmans namnteckning + avbild) Det blev en bra analys. Söt, men bra sällskapsdricka. Bra med partytrick på baksidan! Plus för 2 kr panten!

Portvin
Porter!!! Alldeles underbar. Bäst ikväll. Det var då killarna kom....

Branik
Pappaöl. Lite stickig. Inte för söt. Smakar som öl ska. Efterlämnar förnöjsamhet. En riktig braköl. Tyvärr ingen pant. Staropramens lillebror = länge leve Prag!

Småland 1856-1898
Småland är död men lagrad. Mustig, brödig och snål (<-ej negativt) kraftfullt skum. Under busstur kan ölen upplevas skumpig. Småland är inte utförsbacke (liknelse med Elin....), för Småland är platt (ej med andra) (Ja här förstår ni att det börjar spåra, här fattar man ju inte ens vad vi menar?!?!)

Slutsatsen
Länge leve Bellman och Småland. Porter är med på ett hörn. Branik går inte av för hackor. 
Av Carin och Elin
Handledare: Nöjesfabriken
To be continued....



Det var ett utdrag av våran improviserade ölprovning, impulsiva infall kan resultera roliga när man har svårt att bestämma sig för vad man ska dricka på kvällen. Tack Systembolaget. Utan dig skulle Sverige vara nåt det idag inte är.

Socker

När jag känner mig så här som jag gör just nu, alltså när jag har sovit på tok för lite äter jag socker, alltså inte rent socker men typ yoghurt, läsk och annat snusk som jag egentligen inte tycker om. Kakor (youk!). Mycket socker. Idag har jag nog fått i mig en sockerbit motsvarande mitt huvuds storlek. Sjukt. Helt sjukt. Jag hoppas verkligen att jag får sova i natt så jag äter som jag brukar i morgon annars är risken att jag blir på tok för söt!!! Fast med tanke på mängden socker jag har i kroppen borde jag ju vara speedad i 2 år i sträck!

Kan inte alla som inte känner till Venus in Furs med Velvet Underground bara ta och lyssna på den och bara hålla med mig om att den är grym! En låt till vilken jag har många grymma minnen från tiden då jag bodde i mitt så extremt saknade Rom. 

Kroppen är en maskin

Nu har jag en lite knepig fundering som kanske dessutom inte är så intressant.....människokroppen är en maskin! Igår klev jag upp halv sju, pös iväg till SATS och styrketränade, körd coreboll, hem och duschade, cyklade till skolan, satt där hela dagen, cyklade hem igen, cykelpuls i 75 minuter, hem, pluggade mera, och här kommer grunden till vad som gör att jag anser att kroppen är en maskin: SOV INTE EN ENDASTE MINUT PÅ HELA NATTEN, steg upp klockan 6, iväg och jobbade mellan 7-12, lunch, cyklade till Tilda och jobbade med B-uppsatsen, hemma igen klockan 7, ut och joggade och sitter här och skriver på en annan uppsats. Jag har alltså varit vaken i 39 och en halv timme hunnit med tre vad jag skulle kalla ganska hårda träningspass + extra cykling + MASSVIS med plugg och skrivande. Sjukt. Galet. Och det kanske absolut värsta är att jag känner mig så JÄVLA FRÄSCH! Hehe, å nej, jag kan erkänna att jag känner mig helt groggy och bakfull fast jag inte har druckigt alkohol sen i lördags. Ska bli spännande att se om det blir nån sömn i natt. Trots alla dessa vakna timmar är inte det att ge sig tusan på om man är inneboende i min kropp. Det är varjefall en sån här kväll när det är extra viktigt att skriva dagbok. 

Ja just ja, den här vintern blev jag så stark att jag kan göra armhävningar på tårna. Jag märkte det egentligen för ett drygt år sen men det är inte förrän nu jag faktiskt erkänner för mig själv att jag kan =)  Det starkaste och mest imponerande är att jag DESSUTOM kan göra det utan att ha händerna i golvet. !!!!! Hahaha =)

Inläggsdödaren

Jag publicerade nyss ett inlägg men jag tog bort det lika kvickt som en gris blinkar. Detta av två anledningar: 1. Det var det sämsta inlägget jag har presterat under de senast 37 åren. 2. Det innehöll EN mening som absolut inte passade på bloggen och det reflekterade jag inte över förrän jag hade publicerat det. Så därför var jag tvungen att rader, förinta och utrota det inlägget, så jag kan bara hälsa det detta: R.I.P.

Idag har jag varit på ett 75 minuter långt spinningpulspass, helt underbart skönt! Spinningpuls är det bästa som finns, jag är beroende, det får mig att må så sagolikt BRA! Och imorse var jag på coreboll, oxå det sjukt bra träning men spinning är bäst för där får benen jobba och det är det skönaste som finns. Det är spinningpuls imorgon igen, jag bara måste dit då med för sen blir det torsdag och då kan jag inte. 

Nu har jag bara en sak kvar att säga idag: Peace & love. Den finurlige inser att det varken handlar om peace eller love utan om ärtor och löv. 

Kort sagt.

432951-22

Raj raj.

Raj da-di-da-di-da da da daj daj. Raj da-di da di da.... Nån som kan gissa låten?

Killar går bort. Idag känns det som att jag är för manlig utrotning, åtminstone en rejäl utgallring. Jo, för rensar vi upp för mycket är det ju risk att vi drabbas av panikångest i stunder då alldeles särskilda behov behöver uppmärksammas. Utrotning var alltså lite förhastat av mig. Det måste finnas lite av alla tänkbara kön, annars funkar det nog inte. Vi har ju fortplantningen att värna om. Vi säger så här då, jag tycker det borde finnas fler stora, rejäla rekorderliga killar med stora händer och grova armar och som är o-töntiga och o-söndertatuerade på armarna och som, kanske framförallt, tycker att jag är helt förtjusande bedårande. Fast de snubbarna är ju inte uppfunna än så det där lilla "fler" som jag råkade klämma in ett par rader upp kan egentligen uteslutas. 

...una rosa bianca che ti serva per dimenticare ogni piccolo dolore. 

Idag är det söndag precis som alla andra söndagar, veckans värsta dag. Jag har verkligen aldrig tyckt om söndagar och kan nog inte lära mig att göra det heller. Fast idag håller söndag på att konkurreras ut av karlar, de är nog ändå värst idag. Idag är jag bitter. Bitter bitter bitter. Bittermandel. Sitter här o är bitter. Bitter sweet simphony. The bitter end. 

Sono come un pianoforte con un tasto rotto......


It's such a perfect day!!

Ååååh vad jag har det bra idag! Det blev som sagt spinning och core och faktiskt till och med BASTU i morse. Det regnade ju så jag tänkte jag behövde värma mig. Fast det tänkte jag iofs innan jag var och tränade, efteråt var jag ju dödligt varm. 

Ikväll är det förfest hos Mrs. Undertecknad. Jag gillar inte chips och grejer så jag har gjort egna tilltugg och när jag var klar med det kom jag på att det också är TANTVARNING!!! Fy, jag kommer skämmas ihjäl när jag ställer fram dem. Ska säga att jag fick dem av grannen eller nåt. Uuuuuh. jag borde ha köpt chips bara, som vanligt folk gör. Fast jag är ju inte vanligt folk, får skylla på det.

Eftersom jag är ett sånt upplyst ljushuvud kom jag till och med ihåg att köpa ljus i olika kulörter idag. Och då började solen skina igen som en retsam barnrumpa. Är det inte skrattretande så säg!?! jag ska tända ljus ändå. Jag har persienner. 

Ny helg

Nu står vi i porten till fredagskvällen! En ny helg står i antågande, hur ska den bli? För min del blir det lugnt hemma ikväll, något jag faktiskt valt själv trots att jag var bjuden på både det ena och det andra. Ibland behöver man sin egen tid, ladda mentalt och landa i sig själv, det ska jag göra ikväll och det är därför jag börjar denna helg med ett underbart fotbad! Imorgon blir det spinning och core på morgonen, plugg på dagen (otroligt men sant....), fest, Magnus Betnér och utgång på kvällen. Skaplig lördag va? Söndagen kommer jag tillägna en braklunch bestående av våfflor samt lite uppstrukturering för b-uppsatsen med alla inblandade parter, bodybalance och filmkväll. Shit jag har en fullspäckad helg och det känns så skönt! Speciellt söndagen för jag hatar ju söndagar, bläääääää. Fast den här kommer bli bra =) Idag har jag varit på en liten pianokonsert, bra näring både för själen och för min musikaliska sida. Det var välbehövligt. Nu mår jag bra. 

Spinning och Thåström

Jag tycker det är bra att spinning finns för det är så UNDERBAR TRÄNING! Jag älskar det mest av allt! Också Thåström såklart. Fast han är ju ingen träningsform men helt underbar ändå.

Skärpning i ledet.

Nu är det skärpning och upprättning i ledet som gäller i mitt liv, nu får det vara nog med allt flams och trams och dumma idiotpåhitt som ger mig ångest och ont i magen, nu står jag i porten påväg tillbaka till där jag varit så många gånger förr men så lätt lossnar ifrån; mitt ordentliga och seriösare liv. Nu är jag vegetarian på riktigt, man måste spara på fisken! Nu ska jag vara duktig igen och lägga bönor i blöt och laga ordentliga måltider hur tråkigt det än må vara. Dessutom har jag lyckats installera mitt mobila bredband och ska försöka hitta tillbaka till min annars så höga ambitionsnivå i skolan. Måste få lite vettigt gjort! Man kan inte leva som en spillra av sitt forna jag hur länge som helst, nej det gäller att ha balans i livet så man mår bra och inte gräver ner sig i onda tankar och beter sig illa. Fan, ibland känns det som jag lever i en bubbla där jag gör saker som jag egentligen inte vill göra. Det är dags att slå sönder den där förbaskade bubblan, det är ju sommar!

Grillmästaren Carin

Då kan man även titulera sig grillmästare då. Att vara hemma i Gefle känns så tryggt så jag passade på att prova på en ännu oprövad vad sig visade vara en gömd talang - att grilla. Så jag körde, som vanligt när jag ska lagar mat, improvisationstekniken blandad med ren impulsivitet och marinerade lax med honung, soja, vitlök och ingefära, det vill säga lite japanskt. Detta hamnade på grillen. Vilket var en upplevelse i sig, speciellt eftersom mormor var utom sig och trodde jag skulle tända eld på mig själv. Men det gick bra, fick beröm TILL OCH MED AV MORMOR för en alldeles utsökt lax med ett alldeles utmärkt innanmäte och intressant marinad. Hm. Fint omdöme måste jag säga. Japans lax mötte för övrigt italiensk mozzarella och tomatsallad (kan låta tok-tok men funkade perffa) med olivolja från sardinien och aubergine och tomat och gräslökskompott. Och Frascativin som pricken över i:t. Jävlars vad gott det var. Man måste få överträffa sig själv ibland.

Jättemycket pasta

Nu har jag ätit en så stor pastaportion som Gunde Svan säkert åt under sin tid som aktiv skidåkare, fy tusan, nu rullar jag fram. Det var så himla gott så jag kunde inte sluta äta och dessutom var jag så himla hungrig. Ska smälta ner det här lite (lär ju ta 100 år bara) sen ska jag tuta iväg på en joggingrunda eller kanske spinning men jag känner nog mest för jogging idag, det är ju så vackert väder =) Och har ju redan varit på sats idag så jag fick min väska =)  Mmmmm, det värsta med att bli så här mätt är ju att man blir så sömnig.....gäsp.....nu kommer jag vara lat ett bra tag känner jag fast jag måste ju plugga............jaja, det är bara att ta fram klistret och klistra upp ögonlocken...... Usch, det var länge sen jag åt så mycket pasta, jag älskar god, ordentligt tillagad pasta men det får inte bli för mycket av det goda!!!! Fasen, jag har så svårt att äta lagom mycket, jag överäter jämt!! Suck.....

Detox

Nu när man ska hem till Gefle kom jag på att det kan vara dax för en detox så jag började så smått idag med morgonpromenad, detoxte, cykel till skolan och måndagsyoga här på kvällen. allt i sin ordning, som sig bör och brukar bara att tankarna kändes super-detox idag. Skippade kaffet men efter lunchen som bara var 1hg sallad och en liten krake till plommontomat var jag tvungen och eftersom svenskt kaffe är så svagt tänkte jag att jag kunde unna mig en pappmugg i detoxveckans begynnelse :) Jag drack inget superstarkt espressokaffe på morgonen som jag brukar o ingen kaffetermos i skolan heller. Det är faktiskt inte så svårt att detoxa, det är bara att plocka bort kaffet i princip och lite smågrejer, när det gäller kosten äter jag ju redan rätt så bra så det är inte så mycket att ändra på men diverse drycker bör nog uteslutas för att min detox skall bli fulländad och komplett. Fast så här i början på veckan är det ju bara kaffet som spökar men det kan jag ju lika gärna vara utan, varjefall om jag fyller ut matlådan lite mer haha =) Man är väl ingen liten fågel heller? Nä, jag ska bli stor (större) och stark, ungefär som Zlatan som jag för övrigt har som mall, (fast utan skäggstubb då, reds anm.) Sen får man väl suga i sig lite chili och ingefära och grejer för att pressa ur det sista ur porerna och rensa upp inifrån. Ja, det finns ju alla möjliga knep att ta till. Tarmsköljning till exempel. Fixas enkelt hemma med vattenslang och .... öh.....förlåt, spårade lite :> det var inte ens kul men eftersom jag inte är nån fegis idag får det stå kvar. Brännässlor är ju bra. Örter och plantor av olika slag, ni har väl till exempel hört talas om haschplantans olika användningsområden? 
Ja, allright. Jag lägger ner för dagen, har sämsta inspirationen, måste bero på att alla gifter håller på att drivas ut. Men det är priset man får ta när man ska hem till Gefle och visa upp sig från sin bästa sida. Man vill ju inte göra nån stackars bortglömd beundrare besviken. 

Rubrik saknas

Hehe nu är det lördagkväll och ja...oj nej ooops, SÖNDAG! Det är ju söndakväll, nåt som togs upp på min bojkotta-lista om jag inte tar fel? Jag har aldrig gillat söndagar, vet inte varför....Jag är nog den enda människan i världen som inte gillar söndagar och långhelger, jag har i varje fall aldrig träffat nån annan som inte gör det, såna dagar brukar få positiv feedback.....men inte från mig. Idag har jag varit på cykelpuls, ni vet ett sånt där spinningpass som man får en pulsklocka till så man vet att man ligger inom rätt pulsfrekvens, det är bästaste spinningpasset. Nu e jag hemma och jag kan erkänna att så här mycket som jag har ätit idag har jag inte ätit, under en och samma dag alltså, sen........i julas? Nä, det kan inte stämma för jag gillar inte julmat...hur som helst försöker jag säga att jag snudd på har ätit ihjäl mig idag och magen är stor som en ballong som står i 15 hörn men va faaaaan..................jag har ändå mer komplex för mina lår :P ................ja, nåt får man väl dra till med i denna tragiska stund.......... Så imorgon får man leva på citronvatten och grönt te =) hahhaa. eller så får jag gå på spinning igen :) Man bränner ju en hel del kalorier där. 

Har nån nånsin tänkt på hur kul i-språket är? Alltså, när man byter ut alla vokaler till i. Det kanske inte blir så kul när man skriver det men sååååå kul när man pratar det. Allright, testing: sista meningen översätter jag till i-språket: Dit kinski inti blir si kil nir min skrivir dit min siiiii kil nir min pritir dit.

Mah.... inte kul på nåt plan..................men det fick ju ännu en uttråkande söndag att framskrida typ....30 sekunder kanske?

När man tränar på sats får man en bok i vilken man får stämplar, efter tolv veckor med 2 stämplar per vecka får man en satsväska, jag får min på tisdag =) Det är busenkelt, 2 stämplar i 12 veckor, själv har jag varit där ungefär 6 gånger varje vecka. För det är bäst där. Och på tisdag får jag alltså min fina, fina efterlängtade satsväska =) Jaaa. 

Ok, snabba kast här men jag bara måste tala om att jag älskar killar med långt hår och jag älskar killar med stora axlar och armar och jag älskar att få uppmärksamhet av såna killar och jag bara (varning: här kommer det knäppaste) äääääääälskar när de nonchalerar mig, för då blir jag extra tokig =) Fast det e ju jobbigt som faaaan. Paradoxalt sjukt. 

Ok, jag gillar inte det här tattar-inlägget jag precis har åstadkommit men jag tänker avsluta det med en god nyhet för alla Gävlebor: På torsdag kommer jag hem =) 

Pensar en positivo

Pensar en positivo
Glömde ju bilden =)

Pensar en positivo

Oj, jag kom precis på att jag kan vända på allt negativt som i förra inlägget och plocka fram allt som är bästast just nu så man kan se ljust på tillvaron istället. Så här kommer en liten lista på saker som borde lyftas fram i ljuset lite mer:

1. Kämparglöd
2. Positiva reslutat av sunt leverne
3. Fighter-själar
4. Min nya klänning
5. Falafel och bönbiffar
6. BRA musik. VISA UPP DEN FÖR VÄRLDEN FÖR SJUTTON! Det finns så mycket bra musik som den största delen av befolkningen bara MISSAR! Fast svaret har vi ju kanske lite på förra listan..........Fast så ska jag ju inte tänka!
6. Ödmjukhet och tillmötesgående människor
7. Apor. I love. Speciellt Shimpanser, har ni sett "min håriga familj" ? Bara att ringa mig så får ni låna =)
8. Alla djur. Inklusive mig själv.
9. Altruister
10. Ja, ja, ja!! Glädjespridare =) 
11. Glass
12. Rom och Trastevere
13. Rosa. Överallt. Rosa ute, rosa inne, rosa i hjärta, rosa i sinne. 
14. Vattenfall och stora skogar och blomsterängar och snötäckta landskap
15. Det bästa jag vet: Höstvindar. Jaaaa, när jag tänker på det så läääängtar jag efter en färgsprakande höst med sina härliga vindar som jag bara ääääälskar och gör att jag myyyyser till fullo. 

Oj, wohaaa! Det här hjälpte ju =) Nu sitter jag och ler och känner mig mycket bättre =)

Puss till alla!!!!

bojkott

Åh vad jag hatar långhelger det är det tråkigaste jag vet gud vad tråkigt det är! Kan man inte bara BOJKOTTA skiten? Egentligen är det ju inte riktig långhelg i sin ringaste bemärkelse men det blev ju det ändå den här gången och jag tycker det är så jävla tråkigt så jag håller på att ruttna bort till ett gammalt MÖGLIGT russin. Jag hatar när det blir så här jävla lugnt och folk bara vill sitta hemma och glo hål i tapeterna och titta på skitprogram på TV:n. Här kommer min lista på allt som jag tycker att mänskligheten borde ta avstånd från:

1. Långhelger
2. Söndagar, speciellt såna gråa när det känns som att hela världen är DÖD
3. Obedövad kastrering av smågrisar för att KÖTTET SKA SMAKA GODARE ???? Big questionmark! Kött smakar ju aldrig bra!!!!!!!!!!!!! Här ingår för övrigt allt vad djurförsök och djurplågeri heter. 
4. Dålig musik, typ....ja sätt på radion så fattar ni. 
5. Alla som kan titulera sig besserwisser. Och framförallt alla som är det utan att INSE det. De är värst, typ ****. Usch.
6. Tillverkning av dörrar utan titthål. Ja, jag törs fortfarande inte öppna dörren om jag inte vet vem som står utanför. 
7. Syrénlila, om det inte är på syrener då. 
8. Pizzor med fet och mastig pizzabotten och alldeles för mycket ingredienser. Varför fattar inte folk att pizzan ska vara tunn som i Rom, pizza alla romana, med fräscha ingredienser som inte överdrivs, annars kan man väl lika gärna baka en paj istället? Puckon.
5. Folk med pissig musiksmak. Inte Åsa alltså.
6. Åh, det värsta.......trögskallar.

Förbannat va tråkigt det här är!!! Nä man skulle ha en äkta sjöman här nu så man hade nåt att sysselsätta sig med. Appropå Boj-kott alltså.......äsch, sorry, dåligt försök.....  Fast eftersom jag inte har det får jag väl titta på Juno igen. För att rädda dagen.

RSS 2.0