fredag...kväll.......

Oh, nu läser jag en sååååå intressant artikel som handlar om äventyrsturism i Scottland, det är så intressant så jag önskar att den aldrig skulle ta slut också önskar jag att jag hade möjlighet att åka dit och sätta spänning i tillvaron med lite äventyrsrelaterade aktiviteter. Det skulle dessutom innebära en möjlighet att få lite skottar på kroken, de brukar ju gilla mig. 

Jag sitter här och känner mig som en påse gele efter 2 timmars stenhård och superrolig träning i gymmet. Det var jobbigt att cykla hem. Saker ska göras ordentligt. Fast jag får ju inga muskler även fast jag tränar. Fast jag är stark. Och det till och med SA en av de personliga tränarna där till mig idag. Hon SA ATT JAG ÄR STARK. Jag blev så mallig så både näsan och bröstet började peka uppåt. =) Jag kände mig ungefär som Sickan i nån av jönsonligafilmerna, den där när han ska klä ut sig till tjej och Vanheden säger att han har fina spiror. Så mallig blev jag.

Jag undrar om det inte är riskfullt att plugga så här mycket som jag gör just nu. Man får ju ont i kroppen och sitter still och blir yr i huvudet och igår fick jag migrän och var allmänt förvirrad (fast det tillhör ju min karaktär...hmr....) Hm...jag kommer inte på några särskilt slående argument....jag lägger ner.....

Nej, jag är så jävla stressad så jag kan dö, måste fortsätta med plugget. Kul fredagkväll....... Vai a fan c*lo.....

stress

Ja...anledningen till dålig uppdatering är att jag under dessa dagar STRAFFAS för den lättja som jag i färgglad samklang levde med under min vistelse i Florida och Rom. Dagarna tillbringas numera med näsan djupt inborrad i böckerna. Att en ny kurs tog fart i förrgår gör bara att studiestressens fastetsade kors i nacken etsades fast ytterligare. Så ha överseende kära vänner! Jag är inte död men lever under enormt strikta restruktioner under x antal dagar framöver.

Skepp o'hoj.

Mitt under denna studiestress håller jag på att rensa ur kroppen från allt vad kaffe heter, kanske valde fel vecka? Skit samma, jag gör det ändå. Som en lång kaffepaus fast omvänt och mycket längre.

Hunden som var en get som var en hund

Idag såg jag en tant som var ute och gick med en hund som såg ut som en get, alltså hunden såg ut som en get inte tanten. Varför köper hon sig inte en get om hon vill ha en get? Eller en hund som ser ut som en hund. Tänk, när den där hunden ska käka så ser den ju ut som en get som äter torrfoder. Undrar om den blundar varje gång den går förbi en spegel för att slippa bli påmind om att den ser ut som en get? Den kanske smygbräker i hemlighet när inte tanten är hemma? - Agent Get- med rätt att bräka- säger han till sin spegelbild med en Lucky Strike nonchalant hängandes i mungipan innan han häller upp Mccallan i ett frostat glas som han sedan drömmande avnjuter i den engelska skinnfåtöljen i vardagsrummet. Plötsligt hör han hur nyckeln vrids om i dörren och han får bråttom att släcka ciggen i blomkrukan och gömma glaset under fåtöljen innan han i sista stund osedd hinner lägga sig raklång framför den öppna spisen.

Jag tycker i alla fall synd om vovven, den såg snäll ut. 

...sömnlöshet är en sjukdom...

Sömnlöshet är en sjukdom som fördärvar tillvaron för den utsatte. Jag önskar att ett mirakel kunde ske så jag fick somna på kvällen när jag går och lägger mig så jag orkade kliva upp i tid på morgon så att jag följaktligen fick allt jag behöver göra gjort på dagarna. Varjefall i tid. Det har snarare blivit en regel än ett undantag att jag somnar precis innan väckarklockan ringer och efter fler nätter i rad utan sömn slutar det till slut i stil med hur det slutade i morse; att jag sover över och missar vad jag nu skulle upp och göra. I morse missade jag iofs bara spinning som jag kan ersätta med en joggingrunda (som jag iofs ser fram emot som ett litet barn) men jag missade också en för tillfället ovärderlig tvättid!!!! Stööööööön! För att inte tala om när jag missar föreläsningar eller trots allt kliver upp men med ett huvud som känns som en bubbla också sitter man ändå bara där som ett kolli utan att ha en möjlighet att förstå vad läraren säger för att man är SÅ JÄVLA TRÖTT! Hur är det möjligt egentligen, att natt efter natt inte kunna sova? Att ligga i sängen och hoppas att man får somna för att sedan gripas av panik och frustration av rädsla för att inte klara av den stundande morgondagen med allt vad den innebär. 
Sömnlöshet är ett handikapp som den drabbade inte kan förstå. Jag HATAR att höra att "det är väl bara att kliva upp och läsa en bok, om du bara ligger och väntar somnar du aldrig", "det är fullmåne i natt, då brukar de flesta sova dåligt", "du kanske ska sluta dricka kaffe". Försök då förstå skillnaden mellan att vara TRÖTT och att vara SÖMNIG. Jag kan vara så trött att jag spyr men jag blir inte sömnig. Det värsta jag har hört är "Du kanske bara inte är i behov av så mycket sömn" Inte behov av sömn????? Den människan höll på att få levern utplockad ur kroppen, jag var tvungen att gå därifrån för att inte ställa till med ett helvete. Jag mår bra när jag sover 6-7 timmar. Per natt. Inte per vecka. Om jag INTE HADE BEHOV av så mycket sömn skulle jag inte bli förvirrad i skallen, skulle inte bli irriterad, skulle inte tappa mjölken i golvet på morgonen eller vända upp och ner på studentlägenheten för att jag inte hittar sminket som jag under förvirringen ställt in i kylskåpet. Och alla dessa människor som tror att man inte försöker göra något åt problemet......jag har testat ALLT. Men jag sover inte. Och jag vet inte varför. 

Men jag tänker fortsätta att drömma om att få sova......ZZzzzZzz

Och stackars mamma och pappa är väl lika förtvivlade som jag......Jag tackar gud för att de finns och för att de till hundra procent stöttar och coachar mig i alla lägen och situationer. De är bara så grymmast och bäst i världen. 

Carins riddare

 

Tyvärr är inte jag en av de lyckligt lottade som har en riddare vid sin sida just nu. Om jag hade det skulle han också få en kardemummaskorpa och ett glas mjölk. Luca skulle kunna vara min riddare och han skulle få en hel påse med skorpor, fast jag skulle inte säga att det var Viktoriaskorpor utan Viktorianska skorpor för då skulle han bli så där härligt imponerad som bara han blir. Sen skulle han lyfta upp mig på sin vita springare och vi skulle rida bort i solnedgången. Men för att slippa massa smör och förutsägbarheter skulle jag protestera innan hästen skenar iväg och bjuda på en till skorpa. Luca skulle tacka och ta emot. Sen skulle han förstå att vägen till mitt hjärta är en fruktsmoothie till frukost, en sån han gjorde när jag träffade honom sist i Rom, den röda. Och som italienare ska han väl ha cappuccino på morgonen så jag får väl köpa en espressomaskin. Mammas kanelbullar brukar gå hem hos italienare så jag ska gräva fram nån sån också. 

 

imgres.jpg

 

En parantes bara: Om Luca kommer mest för att träffa mig så är han välkommen, kommer han främst för skorporna blir han nog hemskt besviken för jag åt just upp den sista. 

 

På kvällen när vi ska ut och äta kommer han bli besviken för mozzarellan är inte di bufala och prosciutton är inte från parma så han blir irriterad och tar med mig tillbaka till Italien sen lever vi lyckliga där i alla våra dagar. Fast ibland kommer jag hem och hälsar på för mamma vill ha limoncello och pappa vill säkert också ha nåt ibland. Och Elin behöver olivolja och Luca är för snäll så jag måste få en paus. 

 

 

Idag satt jag djupt försjunken i tankar på bussen när jag plötsligt väcktes av vad jag först var en kamel men som sedan visade sig bara vara tanten som satt bakom mig som någon matat med tuggummi. Hon smackade så det började flimra framför ögonen på mig, så det vibrerade i trumhinnorna, fönstren immade igen och luftfuktigheten steg till över 95% Alltså, lite vett och fason och gärna etikett! Bara för att hon har köpt ett paket tuggummin behöver hon väl inte mula in hela paketet på en gång och demonstrera för hela världen att hon kan tugga. Ingen betvivlar väl ändå det. Hon tuggade så frenetiskt att jag ett tag var rädd att jag skulle sugas in jag med. För att minska risken och undvika att bli slukad av skapelsen kröp jag ihop och försökte se ut som något riktigt hårt, typ en skruv eller ett handfat. Det måste funkat för hon klev av och jag satt kvar och så vitt jag vet snurrar världen på precis som innan.

 


Bilen

Jag måste ju visa upp bilen vi hyrde när vi var i Florida. Tjejen på bilden är jag och han där bredvid är sköldpaddan. Om man kollar riktigt noga så ser man kaninen som käkat glopankakor med tittsylt mellan palmerna. Har inget förändrats sen jag åkte därifrån så står han fortfarande med ryggen utåt =) hehe
Bilen
Eftersom man är utan både sportbil och chaufför här hemma så får man använda den egna, inbyggda motorn och cykla till Orrholmen för att drilla hjärnan stenhårt under två timmar men avancerade matematiska uträkningar och problem. Det roligaste som finns....tycker vissa......själv säger jag som Borat: NOT!

En bra dag

Nu är det slut på gnäll och pust och stön, nu ska jag blicka framåt och göra det bästa av en tillvaro överbelastat med plugg. Nattens månförmörkelse väckte liv i min inneboende vampyr och därmed lite jävlarannamma. Det går ju inte att komma hem och se tillvaron i gråa och dystra färger, så hemskt är det ju inte. Bara jag får undan lite skola så kommer Karlstads verklighet blända mig med sin vinterbleka sol och sin fuktiga Vänernluft. Appropå Värnen så är det inte mycket man har sett av den trots att jag har hört att vi är grannar. Har han åkt på semester eller? Eller jaha, det kanske är jag som måste åka till Vänern istället för att sitta hemma och vänta på att Värnen ska komma till mig. ? Tänkbart. Avsaknaden av Gävles havsluft gör att en ovan blir förvirrad och förstoppad i hjärnan här i Karlstad. Man är ju van med bräckt vatten. 

Nej nu har de spårat på tv4. De försöker tuta i svenska folket att jorden är ett äpple och månen en vindruva. Käkar insekter gör de också. Vart är världen på väg?

Anledningen till att jag är vaken så tidigt idag är att jag gör ett nytt försök till att komma tillrätta med sömnproblemen. Från igår kväll ska jag hålla stenhårt och nu menar jag STENHÅRT på att kliva upp och gå och lägga mig på samma tider. För jag börjar bli galen på det här. OBS! Vissa reservationer ang. lördagkväll. 

Kanske man ska göra som Steffo&co och käka lite insekter till frulle. Jag har precis lärt mig att det är viktigt att laga till dem ordentligt för att få bort alla mikroorganismer. Det var precis så jag tänkte också, det skulle säkert smaka konstigt att käka dem råa. 

Sen skulle jag vilja uttrycka en önskan: Eftersom jag har bestämt mig för att det är så jävla bra här i Karlstad skulle tillvaron fulländas om Luca flyttade hit också. Då skulle jag bjuda honom på en kopp Gevalia och knäckebröd från Saltåkvarn med Västerbottenost. Det skulle han nog tycka om. Sen skulle han tjata jättemycket för han vill titta på Let's Dance men jag vill titta på Simpsons och till slut får jag som jag vill. Luca är så bra. =)

gråzon

Undrar vad det är som gör att det ibland känns så omotiverande att plugga? Egentligen är det ju kul. Fast det är nog när man vet att de närmsta dagarna måste man sitta med näsan i böckerna och livet som det inte är nå kul, ungefär när livet känns som en dimmig gråzon, en lång, rak väg utan slut, ett stort, mörkt tomrum, ett stup där du faller och faller utan att någonsin slå i marken. Ja det är då det inte känns motiverande att plugga för man har inte tid att leva ett vanligt, riktigt liv utanför bokpärmar, anteckningar och en dryg dator. Men det tänker jag skita i en liten stund om ett tag, ska draga iväg och träna, skaka lite på döfläsket som grott nu under den inte längre stundande resan. Öööh men nu tror jag att jag har tappat bort passet igen, det måste vara typ sjätte gången på 4 veckor. Tur att man har koll....

Ja just ja. Jag har ju kaffe hemma. Och extra stark rosenrot. Det är ju risk för att jag kommer kunna koncentrera mig nu. 

Men. Det väntar jag lite med så jag får vila lite till =) Just nu önskar jag av hela mitt hjärta att dagens väder var bättre så jag kunde ge mig ut på en riktigt lång joggingrunda, jag är så sugen så jag håller på att dö. Men jag ska ju till mitt sats snart =) Weheee

Åh om 4 veckor är det äggens högtid. Det var min favvo när jag var liten för påsken är gul. Och allt som var fint var gult precis som att allt som var gult var fint. Fin filosofi va? Ät ägg så får du skägg. Gnägg.

S i Karlstad och S i Rom

Nu har jag precis blivit medlem på S.A.T.S och det känns BRA! Jag känner mig dessutom GLAD över att vara hemma. Karlstads känns plötsligt helt ok och nu kan det bara bli BÄTTRE =)  He he Livet blir vad man gör det till.

Hmpff....Karlstad kanske inte är så tokigt ändå. Kom just på att jag har morbor med familj här också. 

Kolla in Sara och mig:

432951-17

Tillsammans är vi bäst! Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra :( Rom är inte långt bort men när jag bor här känns det som att det ligger på 700 000 ljusårs avstånd men höga hinder och fallgropar och tornados i vägen. Och jättestora alligatorer. 

Nu ska vi se....jag kan avslöja sanningen: Jag har verkligen inte ett skit att berätta. Bara att jag är så glad att jag är medlem i S.A.T.S känns friskt och hälsosamt. 

hemma...

Jahopp. Ja, det är ungefär allt jag har att säga. Är tilbaka i Karlstad och det känns GRÅTT och KALLT och TRÅKIGT och SEGT och ENSAMT. Fast jag hör talgoxen här ute så det känns bättre. Då förstår jag att jag har åtminstone en snubbe på min sida och våren känns inte helt avlägsen. 
Idag var det meningen att jag skulle kliva upp och gå på matte men jag orkade inte för jag hade sovit så dåligt. Tillslut somnade jag om och vaknade klockan ett! Men vad är det frågan om! Det var inte meningen att marathonsova och jag har absolut inte tid med det heller. Och klockan tre ska jag vara på S.A.T.S men fan, måste första dagen köra ihop sig?
Får helt enkelt sitta med näsan i böckerna ikväll. Kul.

Ja det är verkligen kul att vara hemma igen....

Vad som helst för att få flytta tillbaka till Rom, vad som helst. 

Måste påpeka att jag lyckades bra med det här inlägget.....det är hur tråkigt som helst och speglar tillvaron till punkt och pricka. Men jag ska försöka ändra på det, så här kan jag inte gå runt med läppen i marken. Det gäller att se positivt på tillvaron så kanske jag en dag kan flytta tillbaka till mitt meravigliosa Roma.

Luca

Oh, lyssnar pa Fabri Fibra och ater en chokladgrej. Fast om jag hade varit en hast hade jag atit ho.

Igar var varldens roligaste kvall! Inget slar en utekvall med Sara. Den vanliga rundan i Trastevere, fortfarande ekonomiskt som fan eftersom jag varit sa efterlangtad har. Sjalvklart var vi pa Stairs sa jag fick traffa Luca. I love. Han ar bast, bast, bast. Varldens basta man. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN nu maste jag flytta tillbaka. Jag kan inte leva utan Luca. Och inte utan Sara och Jose heller.

Fan.

Jag vill inte tillbaka till Karlstad. Fan, fan, fan. Karlstad saknar glans. Glanslost. 

Obs!! Detta ar inte ett forsok till att vara rolig!

Who! Jag kan skriva ! (utropstecken) fragn ar vart fragetecknet sitter. Ni varnades redan av titeln! Detta ar verkligen inte roligt (kolon)

Vet ni vad det blir om man tar en italienare, en brasilianska, en svensk, en kines, en hawaiianare och en bulldog(fragetecken)

Om man tar bort bulldogen blir det en mix av nationaliteter.

Alltsa nu var det inte meningen att vara rolig for det var jag inte utan det var bara ett satt for att fa dra ut pa tiden innan jag staller mig upp. Det ar harligt att nota pa andras stolar. Nasta gang ska jag nota mer pa fantasin istallet sa jag kanske kommer pa en battre gata.

Vem ar Fabio (fragetecken)

Ja vem ar Fabio(fragetecken) Den eviga fragan. Ar det en skoldpadda eller en dryg italienare (fragetecken) Svaret ar enkelt, han var fran borjan (och ar fortfarande) instruktor pa ett gym som jag tranade pa nar jag bodde i Rom. Vad han ar nu som han inte var da ar en kar van till mig. Det ar allt. En killkompis. En generos manniska. Lite jobbig att resa med men sant ar ju overkomligt. Sen har han schysstaste bilen.

Men det ar bara en van.

Och han avgudar mig och vi har tillsammans kommit fram till att bilarna ar storre i Amerika.

Om ni undrar varfor jag inte kan skriva a, a och o (ja nu far ni ha lite fantasi ocksa....) och fragetecken och sana grejer sa ar det for att jag befinner mig i Rom nu och skriver pa en kompis dator. Men eftersom alla som laser min blogg ar intelligenta och charmerande manniskor forstar ni anda.

Rom ar bast. Jag maste flytta tillbaka. Igar var jag ute och svangde mina lurviga i Trastevere, mina gamla kvarter, och upplevde upprymdhet och eufori. Det ar sa kul att traffa alla och jag blir stoppad hela tiden av folk som kanner mig och det ar sa kul att traffa dem och jag blir sa lycklig sa jag gurglar nar jag skrattar. Sen ar det ju bra att ha varit borta ett tag for da dricker man helt gratis pa pubarna. I like (glad smiley) TUR att man har gott rykte pa atminstone ett stalle pa jorden.

Bor hos Sara och Jose nu. Battre blir det inte. Vaknade imorse av att sara stod i dorren med frukosten uppdukad pa bricka. Frulle pa bingen ar inte fel (jattenojd smiley)
Sara och Jose ar bast, de ar mina hjaltar. Vi voglio bene ragazzi!!

Hehe, igar var kul, ni skulle vart me. He he.

Baci, baci, baci.

P.s. Ytterligare och vidare fragor uppmuntras och valkomnas. Fast inte av mig. Na ja bara skojja.  D.s.

Har ni inte varit i Rom an (fragetecken) Vanta tills jag har oppnat mitt bed & breakfast sa far ni bade rabatt, gratis guidning och nybakat brod till frukost. Om det var morgon har nu hade sara fatt nybakat brod till frukost, men det funkar ju pa eftermiddagen ocksa.

Carin och Fabio=giraffen och sköldpaddan

Fabio och Carin

Jahopp, här kommer samlingsbilden på giraffen och sköldpaddan. Ja, det är så vi kallar oss.

Cung på casinot

Casino
........sekunderna innan jag kunde stoltsera med 10.65 dollar extra i fickan. Jag var grym på poker och kände mig som en riktig casinoräv men man måste kunna säga stopp och sluta när man ligger på topp.

Man vill ju inte riskera en flopp.

ha ha ha.....................

Casinot ligger i hotellet som Anna Nicole dog i så vi skulle alltså kunna kategorisera kvällens tur till vad som vi i skolan lärt oss kallas morbidturism. Eller inte. För jag kom dit för förnöjelse, förströelse och rikedom. Allt gick i uppfyllelse. 

Idag har jag och Fabio för första gången på flera istider hjärtligt och gott skrattat ihop, förmodligen för att vi båda börjar se ljuset tändas där borta i tunneln. Imorgon bär det av till Rom, sen får jag äntligen åka hem. Har ingen lust alls att åka till Rom. Önskar jag slapp. Vill hem till gamla svedala där blåsipporna knoppar och svalorna flyger högt och där det är slöseri på pengar att köpa sandaler för det är ändå för kallt för att använda dem. Om man inte tillhör dem som tycker det är snyggt med strumpor i sandaler. Det finns ju dem som inte inser vitsen med sandaler. Ungefär som att ha flytväst utanpå våtdräkten eller öronproppar innanför hörlurarna eller husvagn fastspänd på husbilen. 

25

åh shit kom precis på att jag fyller 25. Då tar jag tillbaka det jag nyss skrev. Fast det känns som att jag stannade när jag var 21. 

Måste passa på att rapportera att no jobbar den Amerikanska Tor som bara sjutton där uppe.

polynom, jättehjärnor och påsk

Jag sitter och filar på mina polynomkunskaper utan att ens vara kapabel till att förklara vad ett polynom är. Jag tycker att den som kom på polynomen kan ta en gammal strumpa och dra över huvudet och skämmas för att han förpestar livet för oss vanliga dödliga som TVINGAS till plågsam tortyr på semestern med frågan VARFÖR JUST JAG???? dunkandes i huvudet. 

Det var så bra tidigare för det regnade och när det regnar slipper man gå till stranden. Fabio hänger jättehjärna där och dödar hyn men olika strålar. Jag själv föredrar att fylla på min jättehjärna med viktiga matematiska beräkningar. Just nu handlar beräkningarna mest om hur mycket jag kan fylla upp resväskan med och om jag eventuellt måste slänga något. Både plus och minus alltså. 

Jahopp, nu var han här igen och tjötade, Fabbe. Nu har han gjort upp programmet för dagen. Det råder diktatur här ska ni veta. Det är därför jag satt mig på tvären. Håhå, jajaaa....jag säger som Thåström jag: Fan, fan, fan. Vi ska tydligen till gymmet nu. Egentligen sprudlar jag av lycka inombords men det kan jag inte visa för fabio. Han får inte tro att han har fått övertaget. 

Slutligen vänder jag mig till Gävle och dess inneboende: Förbered er för i påsk kommer jag! Mamma påstår att påsken infaller den 22 mars i år så man får väl lita på henne. Vad säger ni Lollo, Åsa, Emma och allihopa, Goya eller??? =) Vi får greja till nåt äggande.........äää, den var dålig.... Fy vilket bra slut det blir på mars! Först får jag komma hem till TRÖDJE med allt vad det innebär *love* den 31:a mars har man den stora äran att fira bemärkelsedagen för att slutligen skåla in den nya studentlyan den 1:a april. weee =)

Ok, gymmet nästa. 

M....M....&....M

Idag har jag nog köpt den finaste väskan som någonsin gjorts. Jäääävlar vad jag är bra. Väskor är jag inte direkt addicted to utan kör mest med samma så därför tänkte jag att once ever i usa så köper jag en väska. Jag har köpt en rosa och en som är den finaste som någonsin gjorts. Jag älskar båda. Inser att jag skapat ett nytt beroende. Vi har varit i Miami idag. Väskornas stad. Jag pratstrejkade lite i början sedan kunde jag inte låta bli att prata sen strejkade jag lite igen. Nu har jag druckigt en egenhändigt blandad bacardi-drink så jag kan omöjligt strejka hur mycket jag än försöker. Samtidigt inser jag att Fabio är min bästa vän, att matte är roligt att öken är inte bara sand......Nä. Fabio är inte min bästa vän och matte är inte kul och öken för mig, eller öcken som min gamla lärare Rune sa, är sand och inte så mycket mer. Greame ska ta med oss på Cuba-resaturang ikväll. Såna killar gillar jag. Vet ni varför? För att han nämnde en Cubarestaurang typ andra dagen jag var här och KOMMER FORTFARANDE ihåg attt JAG vill prova det. VIVA GREAME! Och Miami är bäst.

A men shit, hur ska jag göra med håret nu när jag ska käka kuba ikväll??? Hoppas servitörerna är Män. Manliga. Mmmmm. I like. 

A men shit igen, i natt drömde jag att jag fick besök av VÄRSTASTE killen och att jag av någon anledning smällde på The Salmon Dance med Chemical Brothers. Var inte det bara ett stort frågetecken?????? 

Fabbe hängandes i hälarna gör det inte svårare att flirta måste jag säga. Sen kan jag inte hjälpa att jag gör det, det typ bara blir så. Vi diskuterade det idag, jag o Fabs. Vi kom fram till att jag föddes med GÅVAN. Till skillnad från honom. Mooooaahaaahahahaha

För en gångs skull var vi överens. =)

Simtur i Margaritan

Obs! Snubben till höger i bild som försöker smälta in i himlen med hjälp av det himmelska färgvalet har inget med texten att göra. Det syns inte, men han himlar med ögonen. Himla go karl. 
432951-14

Här sitter jag som en gök och lyssnar på Radiohead i min ensamhet för att jag är irriterad. Alltså, jag lyssnar på Radiohead för att de är bra men jag bestämde mig för att avlägsna mig från Fabio och utvidga luftspacet mellan oss för att han gjorde mig irriterad. För cirka miljonte gången idag. Jag försökte faktiskt greja grymmaste dagen men att prata med Fabio är som att prata med en bakfull ako-kola. Det som är så knäppt är att vi, trots att vi går varandra på nerverna har skitkul hela tiden. haaa. Jag ska stoppa toapapper i tårna på Fabios skor. 

Det är jag på bilden förresten. Stranden var dödendöden idag. Döden för att det är döden att ligga på stranden, tråkigt. Döden för att det blåste. Alltså dödendöden. 

Förutom stranden har jag druckit en Margarita idag som var lika stor som mitt huvud. Det betyder alltså att Fabio kunde ha badat där i. Han är ju så liten menar jag. En och en halv meter cirkus. Isbitarna hade varit stora som isberg för honom. Undervattenströmmar bildas dit Fabio snabbt dras, ner i ett hål, upp i nåt slags rör....OOOOPS!!! Jag DRACK UPP honom. Det kan vi gå till historien för båda två. Han som killen som ramlade ner i en Margarita och blev uppdrucken. Jag som hon som drack upp en italienare. Fast jag vill inte dricka upp honom. Dels för att det kan vara bra att ha honom kvar. Dels för att han kanske smakar beskt.

Måste påpeka att Maragaritan var drickbar. Den smakade inge Tequila. Måste varit min fulhet igen som skrämde den så kraftigt att alkoholen dunstade bort. Det är bra att den, fulheten, kommer till nytta till något, att den inte bara finns där till ingen nytta.

Det blev en ROSA väska. Också har jag köpt en sak som jag bara kommer tala om vad det är för dem som jag tycker har den äran att få veta vad det är.

Har funderat på att tömma ut Fabios duschkräm och fylla flaskan med senap fast det känns för farligt. Finns risk för att han inte inser hur heligt mitt Tigi-shampoo eller min Paris Hilton-duschgele är och byter ut det mot majonnäs. Det skulle innebära.........att mitt hår skulle bli skitfett och att jag fick låna hans shampoo. Och det vill jag inte.

Katten som var bög

Jag bara måste berätta, härom dagen tutade jag i Fabio att Charlie, miss the kiss här i huset, är bög. Och snubben utropar följande på fullaste allvar: Har du också märkt det?? 

Jag höll på att tappa luften för jag skrattade så. Han tror att katten är bög pga att den hade ålat sig lite när han kelade med honom, den hade typ lyft rumpan på nåt vis. Om katten är bög och dessutom kär i Fabio..................då börjar jag tro på spöken också. 

Das maskot

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att jag är mycket bättre än Fabio. Han känns mest som en maskot som man kan göra vad som helst med. Han har ju så korta ben så när han går fort vilket iofs tillhör sällsyntheten, låter han ungefär som en batteridriven leksakskanin eller bil eller vad du vill. åååååh vad jag längtar till han ska duscha. Han kommer få problem med handduken. Det är tur att han har humor liknande min. Sen väljer man själv om man vill kategorisera den till den bättre. 

Själv har jag precis laddat med lite kaffe alla arabic och en proteindrink (känner hur det riktigt spänner och pulserar i musklerna) Nu sitter jag och försöker öppna matteboken som jag släpat med mig ända från svedala men jag har problem med den där mentala spärren. Plus att det sitter nån jäkla gök här ute och låter som en rostig gunga. Jag hatar fåglar. Och den här borde dricka olja så det slipper gnissla i öronen på oss andra dödliga. 

Jag har föresten ett dagens avslöjande idag: Jag och Fabio börjar gå varandra på nerverna. Det går rysningar längs ryggraden när jag tänker på att jag måste spendera hela dagen på tu man hand med honom. JAG ORKAR INTE MER! HAN GÖR MIG TOKIG! Jag vet att han också känner samma sak. Han har inte sagt det högt. Han mumlar om det i sömnen. Också snackar han massa skit. Men jag ska jobba på att försöka göra varje resterande dag till det bästa. För att orka härda ut. Kanske ska hälla salt i kaffekokaren? 

Det krävs förresten ruggigt balanssinne för att gå varandra på nerverna. De är ju så små menar jag.

Morgonrussin

Uffa jag har precis vaknat. Känner mig som ett ökenrussin. Inte i själen men i ansiktet och svalget. Måste dricka massor med amerikanskt vatten. Det är nog viktigt en sån här morgon. 

Jag skulle vilja gå in och hälla vatten vatten på den (än så länge) så sött sovande Fabio. Fast det är väl som att leka med döden. Aaa men JA! Nu vet jag, jag ska byta plats på alla hans saker i badrummet. Det är kul. 

alligatorn i vassen

Ser ni vad han ligger och spänner sig! Tror han är värsta hunken. Personligen tycker jag det här kortet är skitballt med spännisen som ligger och visar upp sig på land som om han vore värsta filmstjärnan medan en hemlig beundrare (nere till höger i bild) ligger och lurar i vassen som en riktig papparazzi.Haha. Ja de är sköna de små liven.

alligator i vassen

Jag såg så mycket alligatorer idag så jag har ett livslångt mättat behov. Redan efter en kvart hade jag sett så många att attityden ändrades till "jaha, där vare en till". Fick se alla storlekar från minibaby till större bäbis, via tonåring och tjurig mamma till biffigaste fetingen. Som han på bilden. Har några bilder på mig och Mr A tillsammans. Kan tyvärr inte lägga upp dem bilderna då alligatorn stunden efter att bilden tagits tittade på mig med ögon stora som tefat, slog händerna för huvudet och började vagga fram och tillbaka medan han gjorde ifrån sig märkliga ljud innan han skenade iväg planlöst utan mål mot någonstans där långt borta, chockad över insikten av att det faktiskt finns något levande fulare än han själv. Ja faktiskt. Idag vare nästan en prestation. Fast det känns ju bättre såna dagar när man nästan spräcker spegeln. När gubben i spegeln som annars bara finns i sagor vaknar till liv. Aaaa men everglade nationalpark gick inte av för hackor alltså. Och jag cyklade i från Fabio. Haaaaaaaaaa

I möra blir det Fort Lauderdale igen, lite strandliv och så tänkte jag försöka skicka iväg nåt vykort till såna som förväntar sig att få ett. Typ mormor. Appropå mormor, ibland säger hon så här: 

Carin är så trög och lat
Tänker bara på sin mat
In i stugan varm och trång
Sitter Carin dagen lång

Sen plirar hon med ögonen och skrattar hest och illvilligt. Ok då, hon skrattar som en mormor ska och sen säger hon "Jag bara skoja, det vet du väl". Det bör kanske påpekas här att Carin i det här fallet är inget mindre än en högst utbytbar variabel. 

Mormor är grymmast av de grymmaste.

Uppladdningen inför morgonens alligatoräventyr

432951-11
Ser jag ut som en alligator? Eller snarare som ett byte? Imorgon ska jag på RIKTIGT få se RIKTIGA alligatorer i en alligatorpark. Åh det är så spännande så jag kommer inte kunna sova jag är så ivrig att få komma dit så jag håller på att dö. Jag ligger här i mörkret just nu och tycker att imorgon ska bli grymmaste höjdpunkten av alla höjdpunkter på den här resan. Och jag ser ut som jag gör på bilden och anledningen till att jag ser ut som jag gör på bilden är för att jag faktiskt ser ut så från det perspektivet. Sämstaste fotot men jag tänkte att ibland är det pinsamt att komma tomhänt så jag tänkte därför jag kunde bjuda på ett foto. Kan försöka skaffa fram ett bättre imorgon. Kom förresten precis på att det med all säkerhet kommer finnas kort tillgängliga från min alligatorfärd imorgon. Måste visas upp för omvärlden. Om jag kommer hem igen vill säga. Fast det ska jag väl göra, Fabio får gå först. Eller så kan jag väl ta med den där löjliga trädgårdskaninen från grannträdgården att distrahera alligatorerna med in case of. Den står förresten fortfarande vänd med rumpan utåt. Kaninen alltså. De har alltså inte lagt märke till mitt lilla bus än. Så de lär väl inte bry sig om en alligator äter upp den. Buona notte! Eller Biini nitti som det skulle ha blivit på i-språket.

Killen i diskhon

Det är förresten omvända roller här i huset. Snubben diskar och städar, vi kallar honom för övrigt för Lavapiatti=diskaren eftersom han tillbringar cirka en femtedel av dagen i diskhon, men idag upptäckte jag att han även förädlats med konsten att städa golven. Och tvätten sköter han. Tjejen däremot gör inte ett skit, men idag kom hon hem med blommor till sin man. Det är därför hon är så grym. Det måste ju finnas en anledning till varför man ska hänga upp sig på en och samma karl. Jag ska också skaffa mig en Lavapiatti. Gärna en från UK. De är balla tycker jag. Jag ska nog åka dit och välja en. Snart. När tiden känns mogen. 

Universal Studios och en vegetarians mardröm

the simpsons
Jag hade inte väntat mig att jag skulle få träffa så här glada snubbar när jag besökte Universal Studios igår. Värsta grymt. Jag har haft helt grymt kul i Orlando. Disney Wolrd var bäst, där kan vi snacka detaljrikedom och precision. Wow. Jag hade kunna vara där en hel vecka. Och jag kommer aldrig glömma när vi höll på att bli uppätna av T-rex i Jurassic park i Universal studios, sekunden innan vi föll handlöst ner för ett vattenfall. Det var inte högt men jag skrattade så jag inte kunde ställa mig upp efteråt. Och spiderman i 3-D när vi flög runt bland höghusen i New York. Och Shrek i 4-D haha =) Faaan vad kul det var! Har ni inte varit där så åk dit! 
Gymdax! Nu ska adrenalinet rusa i mina grönsaksstinna muskler. Fast jag har ätit fisk på resan. det kallas FUSKVEGETARIAN! Fast mest för att då....har jag inte redan förklarat det här??? Om inte så håller jag det för mig själv. Sono cazzi miei. Igår hände förresten en DISASTER!!! Jag fick i mig en liten snutt kött!!!! På Hard Rock Cafe. Vi var tvugna att äta där eftersom det är världens största i sitt like men DE GAV MIG KÖTT AV MISSTAG! Uuuh jag blev så upprörd att jag blev knäppt tyst = mord i sinne. Fast de bad om ursäkt en miljon gånger och JAG FICK ÄTA GRATIS =) Hehehe V.I.P. Ett knep ni kan testa om ni har dåligt med pengar ;P 

The big shrimp of the baltic sea

Haha, kolla; så här såg jag ut i går mitt på dagen. Det gjorde jag inte på kvällen för då såg jag ut som the big shrimp of the baltic sea. Solkrämen jag köpte kan inte vara särskilt bra fast den har ett roligt namn. Banana boat. Jag brukar använda solkräm från Piz Buin men det hittade jag ingen stans här. Det knepiga var att jag var röd på ryggen, lite på armarna, på bröstet, längst ner på magen (!) stopp. I ansiktet som tur var inte men jag fattar inte hur det kunde bli så knepigt?? Ja ja. Det vart som tur var ingen sån där illröd variant, den FARLIGASTE. Jag är brun nu. 
ful

Idag ska vi åka till Orlando. Fast gissar på att jag får vänta några timmar på att sköldpaddan ska vakna först. Det är synd att han inte har en sån där skruv i ryggen, en sån där man kan skruva upp. Då skulle jag skruva upp honom på max. Fast frågan är ju vad maxhastigheten för en sköldpadda kan vara...förhoppningsvis lite snabbare än mr italiano. Om jag kunde skulle jag reklamera honom, eller varjefall hans långsamhet, och byta ut mot något snabbare. Alltså, man behöver ju inte stressa och göra allt snabbt men man ska inte behöva bli stressad av att det går så jääääävla långsamt. Suck.

Undra förresten vad som händer i Orlando. Det finns mycket att göra där.

Bakfull italienare

Idag tänkte jag vi skulle ta oss till ett ställe i den här stilen. Fast gärna lite mer dekoration i form av palmer och snygga killar.
432951-7
Fast det lär ju dröja. Fabio är bakfull, jag menar hallåååå. Vi delade på en flaska vin under middagen. Han påstår att vinet var dåligt. Jag tror att hans kropp intollerant mot Carliforniska viner eftersom han är född och uppvuxen med italienska viner. Och i Italien kan man ju inte prova nåt nytt. Hur som hellst är han skitgnällig. Ja ni vet hur det är med "karlar" som har ont i huvudet. Världen stannar. Men jag tänker vara stenhård. Fabio vet inte om det men han är på stenhårt träningsläger. Här har han inte mamma med sig och jag jobbar inte som vikarie. Man kan sätta gränser utan att vara elak. Igår fick han som han ville hela dagen, fan, idag vill jag varjefall göra EN sak som jag vill. 

Hmm.... Vet inte om jag ska köpa:

1. Den gröna väskan.
2. Den svart-vita väskan.
3. Den vita väskan. 
4. Ingen av dem.
5. Den bruna väskan.
6. En gul kanske? 

Nu ska jag gå och peta på den där gnälliga grejen. Ja just ja, jag kanske ska gå ut och kolla till Mr Kanin. 

Palm Beach och suspekta porslinskaniner

Kolla; fy sablar vilken ful bild. Fabio höll på att bli strypt när jag fick syn på den. Hallå tror han att jag har en tio meters aura över huvudet eller???? Idag har jag varit lite smått sur. Fast på bilden före den här ser jag nästan glad ut. Fast på den här bilden syns mina Bulgari solglasögon. Bulgari är status.
Palm Beach
Dagen började bra. Jag vaknade tidigt, pluggade lite, morsade på Griselda, Graham och Charli (miss the kiss i familjen, han  är ballast av alla, tror förresten han är kär i mig. Vet inte varför men katter och hundar kärar alltid ner sig i mig, speciellt när jag förälskar mig i dem. I love Charlie), käkade värsta rawfrukosten som jag iofs gör alltid förutom när jag äter gröt. Sen gick det utför för sen vaknade Fabio. I morse tänkte jag på honom som vanligt; en sköldpadda. Under dagen insåg jag att han är inget mindre än en korsning mellan en sköldpadda och en snigel. Han är så långsam så jag hinner dö halvvägs. Hur som helst, det som kallas dålig humor är att jag tutade i Mr Sköldpadda i morse att han pratade i sömnen i natt och att han pratade om kaniner. Det var prydnads kaninen i grannträdgården som inspirerade mig. Ett infall bara att jag skulle skämta med honom och kom inte på något bättre skämt, det roliga är att han trodde på det så jag bredde på lite. Under dagen var han sååååå långsam förutom när jag pratade om kaniner. Skit samma, när vi nyss kom hem efter middagen, inglidandes in the neighbourhood i den inhyrda sportbilen (dubbel status) stod den där förbaskade grannkaninen och glodde som ett fån och jag kunde verkligen inte hålla mig, jag kunde inte låta bli så jag gick och vände på honom. nu tittar han in i garaget, smått sneglandes på porslinsankan bredvid. Gud så mycket bättre det blev. Nu slipper jag känna rysningar av att vara iakttagen när vi kommer hem. Det bästa av allt idag är trots allt att Fabio fortfarande tror att han pratade i sömnen i natt och framför allt att han pratade om kaniner på ett kärleksfullt sätt. Fast det som gör mig mest nyfiken är hur snubben här bredvid kommer reagera när han ser att kaninen gjort ett lappkast. Nästan så man skulle sätta sig på pass och lura hela dagen i morgon. Kanske kan leja Fabio på nåt vis. Han gillar ju kaniner ;)

Miamimojito-mojitomiami

Kolla här då! Inte bara en riktig Mojito utan TRE! Med Miamiska palmer i bakgrunden. Det där var den näst bästa Mojiton jag druckigt i hela mitt liv. För att inte snacka om det spontant suveräna fotot jag lyckades få till. Hemligheten bakom en riktig mojito är en bra mixer, den ska inte bara muddlas, jag vill inte ha sockerkristaller stora som gravida skalbaggar i min drink! 
mojito
Aaaooo! Jag la mig till med att snacka italienska på riktig romersk dialekt igår. jag vet inte varför, jag har alltid försökt prata italienska så neutralt som möjligt. Så helt plötsligt inser Fabio il grande att han befinner sig i MIAMI med CARIN från SVERIGE som pratar ITALIENSKA på bredaste ROMERSKA DIALEKTEN. Hans haka ramlade ner i trottoaren (så vitt jag vet är den kvar där än idag) och själv höll jag på att skratta ihjäl mig, det kom så spontant. För den som inte förstår kan jag förklara att riktigt bred romersk dialekt slår bredaste stockholmskan med hästlängder. Det handlar inte bara om vissa uttalsskillnader utan om uttryck, diminutiv, utrop och ljud och kroppsrörelser. Ett helt kit förstår ni. Kanske går att sälja? Går väl alltid att lura på en och annan svag stackare. Eller nån torr ungkarl. Appropå ungkarl är ju jag en sån fast kvinnligare.

Igår såg jag två som var ute och gick med sina respektive husdjur. En varsin boaorm. Kan ju vara bra att ha liksom. Typ när alligatorn kommer eller så. Graham, som förresten är min nya idol eftersom han är bäst, upplysningsvis Griseldas man som vi bor hos, skrämde upp mig rejält när han berättade att en kvinna blev uppätet av en alligator här borta vid en kanal för ett par år sen. Samma morgon hade jag spatserat förbi där inte ont anandes att träskondskan låg och lurade i vassen. Jag ska inte gå förbi där nå mer. Jag tar svängen förbi grannen istället. Han verkar trevlig ;) De har ju förresten grannar som inte går av helt för hackor, vid ett hus står en limousin parkerad på garageuppfarten. Framför ett annat hus har de ställt upp en kanin. Den är ful. Jag funderar på vad jag ska hitta på för kul för att piffa upp den. En liten hatt kanske, eller en cigarr. Nej, nu vet jag. Ett träskhusdjur. Det skulle vara kul och busa lite med amerikanerna, typ byta plats på deras töntiga trädgårdsprydnader. De skulle nog inte fatta att det var jag. Fast jag får nog be om hjälp när jag ska rulla iväg limousinen. 

God morgon

Nu har jag precis smakat min vegetariska rostade kalkon. Jag gillar ju inte såna produkter egentligen men man måste ju prova. Iofs har jag bestämt att jag ska äta fisk nu under resan. Då blir det mindre komplicerat. Då blir frågorna färre. Jag åt sallad med grillad tonfisk igår, det var gott. Grillad tonfisk är bland det godaste jag vet! Jammi jammi. Det är bara jag som är vaken i huset, har dessutom hunnit med en morgonpromenad, men de andra bara sover och sover. Bara folk vaknar till så ska vi iväg till ett nytt ställe och käka frukost. Alltså, frukost är det bästa jag vet och jag kan verkligen äta hur mycket som helst till frukost. Jag förvarnar er redan nu ifall jag kommer väga 5 kilo mer när jag kommer hem. Då får ni inte retas. Det betyder isfall att jag bara överdrivit njutandet av det goda i livet. 

Om inte programmen ändras bär det av till Miami och Palm Beach idag. Weeee =)

Ft Lauderdale

Här var jag idag, Tänkte ladda upp en bild på mig själv men jag är ju som sagt så blek. Om det blir fler dagar på stranden kanske jag kan lägga upp bildbevis på att jag faktiskt varit där på riktigt. Åh, det var härligt med lite sol, även om vi inte hann spendera så många timmar på stranden. Dessutom hann jag bada halva kroppen i Atlanten på den här sidan av världen. Jag har ju plaskat i den på andra sidan och då smällde jag på så stort att jag blötte ner hela kroppen. Fast det tyckte jag var onödigt idag. Hade inte lust att få saltvatten på händerna. Det blir så störig känsla efteråt tycker jag. Så säkert löjligt ut men ibland får man bjuda på sig. 

Ft Lauderdale

Oj nu ser jag att jag skarvade på regel nummer ett när man knäpper kort på vatten, nämligen att horisontlinjen måste vara rak. Jag får väl skylla det på att snett underlag.

För övrigt kan jag rapportera att joggingmuskeln funkar bra här med och katten som också bor här i huset heter Charlie. Det är skitkul tycker jag för jag har alltid tänkt att min första alldeles egna katt ska heta Charlie. Kanske Giorgio som chefen på en restaurang jag jobbade på i Rom hette. Han är min idol. Ok, jag medger själv att det var tråkiga rapporteringar men jag har inget bättre att komma med nu. Jo, jag var på Totti-restaurang i torsdags i Rom. Snubben som äger restaurangen är tydligen superpolare med Totti och dessutom tajtaste Romafanet. Inramade Tottitröjor och väggarna tapetserade på kort med....gissa vem.....Totti! Och massa Romaprylar. För ett par år sedan såg jag Totti i Rom. Gissa vart!!! På gatan utanför den här restaurangen =) Han stod och pratade om både stort och smått. 

foto2g_1163281636.jpg

 

Det var så konstigt när jag såg honom för han hade svidat om, sprang inte omkring i orange-röda kläder. Han sprang inte ens utan stod still och pratade. Fast det skiter jag i både nu och då för ZLATAN ÄR STÖRST! 


Amerikansk frukost

Idag blev det frukost al amerikano. De vi bor hos tog med oss till ett frukostställe, det såg ut precis som på TV. Fast jag skulle kanske ha klassat frukosten som en lunch; äggomelett med potatisröra och toast. Jag fick i mig ungefär hälften (dvs en portion i normala mått mätt). Det var så kul för bredvid oss satt tre tjejer. 90 kg *3. Käkade frukost. Stora feta amerikanska pannkakor, stora skålar med grädde och sylt och sirap. Hinkar med cocacola. Men det var nästan äckligt att se....men lite kul också. Sen tog Griselda som jag bor hos med mig till en mataffär som bara säljer vegetariska och organiska produkter. Det var bland det roligaste jag varit med om! Gud vad mycket roliga produkter de hade, jag skulle kunna spendera en hel dag där. De hade allt från fryst mat till färska matvaror, färdiglagade färdigpackade produkter, mat de lagade där som låg i stora montrar, bröd, krämer, juicer, smoothis, shotar, flingor, efterrätter, pålägg. Jag köpte massvis med saker som jag aldrig sett förr. Wow!! 
Bilder och grejer kommer sen, har inte riktigt tid än. Nu väntar stranden!!! Fan, jag kommer bidra till att folk får ont i ögonen.......är ju blek som en magnecyl. Fast det kanske det blir ändring på nu.

Alligatorjakt i Miami

Nu är jag framme i den förlovade storhetens land! =) Jag är så trött efter den här flygresan att jag håller på att dö. Men nu är jag i Miami i varjefall och bor i ett riktigt sånt där amerikanskt område, ungefär som man sett på tv. Men jag hör av mig imorgon istället. Ska ut och jaga alligator nu.

RSS 2.0