Carin+mammahelg

Snart ska jag traska ner till T-centralen och möta la mamma :) Och med henne anländer väl också Dionysos, även han väldigt efterlängtad ;) Det här blir en bra helg :) 

Det är så grejt, just nu lever nästintill i total harmoni med mig själv, Grattis!! Det ska uppmärksammas med en redig skål ikvälll när Dionysos tränger sig på :) :) :) :) :) :) :) :)

Poänglöst svammel

Katten håller i ratten 
Räven sitter i baksätet
Katten smuttar på häxbrygden, spottar och utbrister: Fy katten!
Räven lever rövare, mår plötsligt illa. Vaggar från sida till sida innan han spyr, det kräket!
Kissens miner vänder från glada till sura när han inser att de måste skura
Rävens tillstånd bättras på, det ställer ifrån sig bilen och börjar gå
Tillsammans smider de planer för kvällen
Nån tjej ska de väl ändå kunna göra på smällen?
Så hör de dunder och brak, det verkar som de är framme vid sitt hak
Utanför står två lurviga får
För att undvika dem går katten och räven på sina tår
In på haket tar de sig galant, men ack fyfan, där finns inte en tant!
Två ungkarlas drömmar om ett nattligt svängom
sköljs hastigt ner med ett stort glas rom
Att kvällen inte frambringade en tjej
Är inte längre en stor grej
De lyssnar på musiken och benen spritter
På dansgolvet dansare de med tre fulla britter

äääääh va katten, det kommer ju aldrig bli nån poäng av det här!! Sorry hörrni, drösar av minuspoäng till mig.

Strålande!

Hej. Jag är en som heter Carin och börjar närma mig det 26:e varvet runt solen. Solen är en stjärna och det känner jag mig också som idag. Strålande!

Vissa dagar när man vaknar känns allt så otroligt tillfredsställande. Tänk er total tillfredsställelse förutom det ni alla säkert tänker på i första hand. Till exempel när det är halvskumt ute, mysigaste sällskapet, perfekt, lagom varmt, grönt ekologiskt te från Kina i dina favvo te-glas, lite rökelse, mysig musik, tufflor på fötterna, nytvättat hår, kanske en kaka, tända ljuslyktor, massa kuddar och en luddig matta, den mysigaste sällskapets härliga armar runt dig och det känns så TOTALT! Så känns det idag :) Ja, nästan i varje fall. Det är en sån där dag som precis har börjat och som man aldrig vill ska sluta men framför allt önskar man att alla människor på hela jorden fick uppleva samma känsla. 

Musiktips: laakso, sunday night. Myspys. Och massa andra laakso-låtar. 

Ålla!

Ålla! Som spanjorerna brukar säga.

Jag är alltså finns jag. Bara en sån sak. Och idag fick man banne mig veta att man är och finns. Skola ända till klockan 20 idag, i en svinkall hörsal dessutom. Min snok blev ett stoppljus och det bildades is i min av kroppen till 70 % bestående kroppsvätska. Det genljöd i huvudet av rundgången från allt kunskapsinsupande och när jag väl blev ivägsläppt var jag så hungrig att det knöt sig i magen. Jag hatar att äta rester men när jag var hemma halv 21 tackade jag restguden att jag idag faktiskt hade rester i kylen. Och den där halvtimmen i Stockholm Underground hade jag sån tur att jag fick socialisera mig med en kursare som visade sig bemästra konsten att skifta mellan rikssvenska och finlandssvenska. Bara en sån sak. Imponerar ju på vem som helst, till och med på en utsvulten hackkyckling men bittra framtidsutsikter. Tänk, det trodde man inte i morse att man skulle få sällskap av Mr. Snoffsig på tunnelbanan i morse när man vaknade. Utmärkt exempel på sånt man kan nära sig på under ungefär en 13dagars period (med visst småätande dock). Gentleman var han också för han bjussa på godis, men jag uppträdde i enlighet med södermalmsdamsmanér och tackade nej eftersom jag inte hade möjlighet att tvätta händerna och även för att om jag tar en måste jag ju ta två så att den första får sällskap och sånt kan ju misstolkas för girighet vilket vore tråkigt men framförallt tackade jag nej därför att jag inte missunnade honom eventuella spår av proteiner sånt där snarr innehåller. Han är ju karl så han måste ju tänka på tillväxten!

Väl hemma hukade jag mig bakom mattkanten så jag skulle slippa prata med la sambo innan jag fick mat i magen och innan magontet försvann och det gick bra. Sen brakade det loss eftersom vi inte setts sen i fredag och hade en hel del att förtälla varandra. Många skratt blir det :) Hon är så bra tycker jag för vi skrattar jämt i hop. 

Brutalt välmående med lite ludd

Nu är det söndag och jag mår brutalt bra. Jämfört med hur jag tyckte om söndagarna under Karlstadseran så känns det ju alldeles fantastiskt underbart. Jag har inte bott så länge i Stockholm men ska man gå runt och känna sig så här tillfreds med tillvaron som jag gör nu, ja då var det ju all möda värd att bryta upp from the avkrok och börja om på nytt här! För lite orolig var jag ju, men Karlstad var inte min plats på jorden, så är det bara. Man kan ju inte gå runt och inte trivas. Och jag saknar ju inte direkt nått speciellt därifrån. Jo Anna såklart. Och jag har ju många fina minnen av den otroligt speciella människa jag lärde känna för ganska exakt ett år sen...................................................................som lämnade stora brännande avtryck efter sig men framförallt en obeskrivlig saknad :( och som jag fortfarande tänker på varenda dag och som jag fortfarande skriver spaltmetrar om i min dagbok och jag så obeskrivligt mycket önskar att han fanns kvar här bland oss andra. 

Men nu är det som det är. Ett liv gick förlorat på ett obeskrivligt sätt och jag kommer nog aldrig komma överens med den verkligheten för jag kan inte tro på den sanningen. 

Han fick mig att tro att livet var något okomplicerat, för det var det han uttryckte genom sitt sätt att vara på. Men det är det inte. Och det är kanske hans öde ett fruktansvärt bevis på. ? Jag vet inte. Och jag vill nog inte veta. 

Men varför skriver jag så personligt om detta? Kanske för att jag mår så brutalt bra? För det var ju fina minnen som dök upp i mitt huvud. Men luddigt är det. Livet är luddigt.

En puss, en kram.

Det luktar helg!

Här sitter jag och nosar på helgen, luktar ljuvligt av en krisskrossblandning. Har jag gjort allt jag skulle den här veckan då? Ja faktiskt, och mycket mer där till, så jag har väl all rätt att känna mig nöjd? Iofs är jag inte helklar med en grej men jag har ju för tusan två dar kvar på helgen + hela dan idag så det är ju lurreburre. 

Idag ska jag få leverans från Trödje. Det blev lite grejjer kvar där som jag behöver, men Stefan har vägarna förbi den Kungliga Huvudstaden. Stefan fixar alltså. Oförskämt bekvämt. 

Lubb-Lubb-Lubb (sidospår och pausunderhållning)

Aooo! jag har ju för tusan inget vettigt att tillföra här. Kanske en indikation på att det är meningen att jag ska göra nått annat istället. men vad? Äta frullebupp kanske? Fast jag är inte så överdrivet hungrig, men det kanske man skulle ta och bli hörnini? 

Min tyska sambo köpte förresten fetaste biologibibeln igår som kostade multum. Hon var stolt och nöjd vilket så klart var bra. Själv förundrades jag mest av att jag tycker det är helt otroligt att man kan köpa en bok eller åka fram och tillbaka till Rom för samma summa pengar. Och vad lägger man helst pengarna på om man inte frågar min tyska sambo? ja det är klart, man får ju några pints Guinness för dem också..

Kärlekskrock, Me=the ego, Thåström=spritt språngande galen nu??

Åh. Precis hemkommen, kollade mailen och fick värsta downern. Jag som har haft värsta dan! Kollade på italiensk film före lunch i skolan och efter lunch var det dags för grammatik. In dundrar föreläsaren i tajt Ralf Lauren t-shirt och visar upp hela muskelspelet. Så den eftermiddan räddades ju redan innan den hann börja ;) Fast jag har fortfarande inte fattat om han är bög eller om han har 110 barn, dvs massproducerande sexmaskin ??? Ja nått var det, men han ingav massiv sympati måste jag då tillstå! Och jag förstummades av hans imponerande kunskap som han frikostigt delade med sig av! Sen kom jag inte ihåg vad det var mer som var så bra som har hänt men spelar det nån roll? Kom varjefall hem, trött som ett apish, kolla mailen o det visade sig att Elin tänker komma hit just när mamma ska komma. Men den här gången tänker jag inte anpassa mig efter Elin, mamma och jag har ett fullspäckat kultur-program ;) och det vill jag inte ställa in, inte ens skjuta på. Och vad tusan, de känner ju varann sen Elins barnsben. Ok, jag överdrev RADIKALT när jag kallade det för downer men ni vet hur det är när man lider av så massiv trötthet att sikten blir alldeles suddig och det känns som att nån gått lös med en rubank inuti huvet. Då räcker det med pyttesaker och det känns som att hela världen rasar sönder. Sen tar man sitt förnuft till fånga och tänker att Jämfört med andra så lever jag ett underbart liv. Och varför deppa när två personer som jag älskar och avgudar kommer och hälsar på mig samtidigt? Nej! Jag erkänner själv; Jag var pinsamt egoistisk när jag tyckte det vore bättre att elin kom en helg och mamma en annan. Huvudsaken är att jag träffar dem, sen spelar det ju ingen roll när, var och hur. 

Åh, förutom denna viktiga insikt kom jag på vad det var jag hade glömt: Att Thåström släpper skiva i mars och ger sig ut på turne. 14 mars i Stockholm men hör och häpna: Karlstad, Nöjesfabriken, 4 april. Har han helt och hållet mist förståndet? 

beslutsångest

fy vad svårt det är ibland. jag har köpt hem lite gardiner för att prova. gröna-för att jag vill ha det men de passar nog inte så bra så de lägger jag ner. vita för att det finns vita möbler här inne men det ser ju ut som jag hängt upp brudklänningar. lila-för att det är sista chansen helt enkelt, sista möjliga val! :) och för att jag har lila kuddar och för att jag har önskat mig lila gardiner sen i våras och för att väggarna är gula och det skulle väl se rätt skojjit ut med lila gardiner då? :P

jag tänkte ett tag en av varje färg men det funkar inte. alltså, jag har 2 förbaskade fönster att pynta, tur för dem att jag tycker om dem, gammelstiliga som de är. 

för den som tycker att jag är dålig på att skriva säger jag bara: today is not a capital letter day. MEN VEM BRYR SIG??

Love in Tantolunden

Carin the blogger. Blogg-Carin, det är tydligen jag det, varjefall idag. Det gäller ju att ge igen för såna gånger när det inte blivit så mycket, så ni får lite lektyrvaluta liksom. 

Idag gav man sig ut på värstingprommenaden och då började det självklart först hagla, sen regna och sen snöa så jag kom hem alldeles dyngsur och lite smått irriterad. Trasslade in mig i ett kolonistugeområde i Tantolunden där jag träffade en liten svart pudel. "Hej", sa han, "vilket burrigt hår du har, I like". Det var kärlek vid första ögonkastet så vi slog följe och drog oss långsamt mot ett litet intimt caffè där vi beställde en varsin kopp värmande te. Efter fikan gick vi hem till mig där vi blåste varandras lockar torra med hårtorken och sen drog vi på lite Alice Cooper och målade ljuslyktor. 

Bagar-Märtas bullar

Igår gick jag till affären och handlade jäst, sen gick jag hem och bakade smörgåsbullar i enlighet med mitt egenhändigt komponerade recept som jag hittade på en gång utifrån av vad som återfanns i mormors mormor-skafferi. Och de har visat sig mäkta uppskattade både här och där. Och när jag behöver bröd men är för slö för att baka nån annan sort så blir de dessa. Men bagar-Märta åkte inte hem igår, nej hon hänger faktiskt med idag också! Jag hade ju jäst kvar och varför slänga bort den när man kan mecka bröd? Dessutom är den väl värd ungefär 50 öre? Och alla 50-öringar tillsammans blir faktiskt en förmögenhet som kan rädda sjuka och fattiga! Och framförallt är det väl synd att slänga den när jag har kylen full med hel, kokt bulgur som står mig upp i halsen!! Nej, jag rörde ihop en ny deg av det hela som står och sväller till sig just nu. Under tiden smider jag planer och förbereder mig. För vadå tänker ni? För resten av dagen säger jag! Är det nått att förbereda sig för undrar ni? Kanske det svarar jag med ett illmarigt leende ackompanjerat av ett lågmält flabb.

En bra dag tack vare Zlatan!

Nu har jag varit vaken i sisådär en timme och jag kan inte annat än tillstå att det känns riktigt bra. Zlatan den store vann pris som årets spelare, årets utländske spelare och årets mål i en italiensk tv-gala i går. Inte annat än att man sträcker lite extra på ryggen en dag som den, och kanske är det därför som den här dan känns så bra som den gör? Mitt bland nyhetsläsandet här på morgonen har jag hunnit med lite överläggande huruvida jag ska disponera dagen. Jag har en del små-saker att göra och det mesta känns riktigt kul faktiskt. Jag ska börja med att beta av det värsta här hemma sen ska jag ge mig ut här på Söders gator och bränna lite däck :)

I love Bob x 3

3 Bob som jag älskar:

Bob Dylan
Bob lingondricka
Åka bob

Det är fina grejjer det!!

Giulia!

Jag har bara ett hjärta och jag ger det till dig
Säg inte nej, annars skjuter jag mig! -oh, oh oh!
Jag har bara ett liv, ta det!
Släng iväg det i ett dike eller vart du vill.
Vänd dig om, oh du gudomliga, du ska se att jag aldrig kommer tröttna på att älska dig
Även i helvetet skulle jag avguda dig
Testa mig och du ska få se! ;)
Giulia! GIULIA!!!

Där fick ni en dålig översättning från något som på italienska låter så vackert :) Det är kärlek!!

Och nu ska ni hålla alla era tummar och korsa resten av fingrarna för i morgon åker jag till avkroken Karlstad för på lördag  har jag min första omtenta ever men jag kommer säkert få en omtenta på omtentan. Faaaaaan.



Några iakttagelser

Några iakttagelser:

Förut idag såg jag en som såg så där onödigt sur ut som en del gör, hon såg ut som en rättika i ansiktet.

En tonårskilles förundran över någon större och klokare mans ord: "Världen är en stor teori" och lyssna på det här: "praktiska saker är ibland......opraktiska" hö hö hö

Om man inte vill åka tunnelbana till universitetet då kan man gå dit, och går man dit inklusive lite felgåing så tar det en timme och tjugo minuter men när man går tillbaka och går raka spåret så tar det en timme och tio minuter. 

Och när jag var borttappad fast tillslut hade lokaliserat mig igen tänkte jag att jag skulle säkerhetskolla med en tant att jag var på rätt spår. Jag genomskådade henne efter cirka 3 sekunder att hon var skitförvirrad och hade noll koll åt vilket håll jag skulle och pekade och vevade åt alla möjliga håll. Och ändå hintade jag henne om rätt håll, ja till och med pekade åt det hållet jag faktiskt skulle, men hon var envis tanten och bara för att inte göra henne besviken gick jag åt det håll hon sa, fast sen svängde jag så jag kom rätt. Men hon var ju snäll som försökte, inte för att hon var till nån hjälp. Fast jag visste ju vart hon var. Dessutom visste jag ju vart jag själv var.

Slut på iakttagelse, jag ska återkomma när jag har några bättre.

Pudel

Om jag var en hund hade jag förmodligen varit en pudel för jag är mest lik dem, alltså jag ser nog mest ut som en pudel, kanske en afghan. När jag blir stor och skaffar hund ska jag varjefall ha en pudel, inte för att jag vill ha en dubbelgångare hemma utan för att de är så jäkla balla. Och jag skulle kanske kalla den för Giorgio efter världens ballaste människa och min före detta chef. August, ja ni vet väl förhoppningsvis efter vem? Men det skulle inte passa på en lockig snubbe men man kanske skulle kalla den Pudeln? Fast det bästa är kanske att titta på underverket och sen bestämma namn, som jag gjorde när jag fick Zlatan :) Och det blev ju ståndaktigt, även fast han inte är nån pudel.

Gäsp!

Vissa dagar är det bara helt jäkla hopplöst att piggna till.

Half Nelson

Till alla er som har sett Half Nelson samt till alla er som inte har sett den, det vill säga att jag kort och gott vänder mig till ALLA, nu: att filmen visa tydligt att det går alldeles utmärkt att kombinerar läraryrket med knarkande, alla är vi ofelbara och alla har vi ups and downs. Men så finns det ju såna som jag, dvs. såna som varken är lärare eller knarkar och inte funderar på varken det ena eller det andra. Men det är inte kört för det, ups and downs har vi allihopa oavsett vad vi gör eller inte och vad vi funderar på framförallt vad vi funderar på men som vi egentligen inte vill fundera på. Och det finns det bot på: gå ut i köket, öppna kylskåpet och ta en klunk juice, havtornssaft eller nått annat orange i liquidform och vipps så fick innanmätet sig en urspolning som hette duga och huvudet fick vila cirka 30 sekunder från att fundera på det där som du inte ville fundera på. Och anledningen till att jag inte vill bli lärare är 1.) ge mig EN anledning till varför jag skulle vilja?? 2.)därför att om du frågar min morbror och hans fru så är det det jobbigaste tänkbara yrket som existerar, alla kategorier, både psykiskt och fysiskt och (och här är 2 och en halv) jag vill ju inte gå i deras fotspår???!!!?? (Obs, inte för att jag tror på vad de säger men de ger mig ju en schysst anledning till att INTE slösa bort 5 år på universitetet för att sen behöva SLITA IHJÄL MIG och riskera ingen pension.)
Och anledningen till att jag inte vill knarka är för att 1.) Ge mig EN anledning till varför jag skulle vilja??? 2.) hänvisar till morbror+fru, de får säkert till nått tänkvärt och bra :P 3.) Har jag råd? 

Om södermalmsdamen i huset mitt emot tittar ut genom sitt fönster och in genom mitt, undrar om hon ser att jag monar till henne då? Fast jag ska kanske inte göra det för då kanske hon tror att jag knarkar. när jag bodde i rom så bodde det en farbror i huset mitt emot som alltid hade morgonrock på sig och med både jämna och ojämna intervaller gick han ut på balkongen och tittade ut, alltid åt samma håll, precis som att han hade tvångstankar. Så han såg aldrig mig när jag monade. 

Anonym

Nu har "anonym" lovat att "vi" kommer och hälsar på så fort ekonomin tillåter. Det är så himla spännande det här så jag tror jag dör!!! Vem är denna anonyma människa? Och vad innebär "vi"?? Att de är åtminstone två men det kan lika gärna betyda att jag ska få 102 personer på besök. Och vad bjuder jag på? Allergier? GI-bantare? Eller det värsta: MATVRAK!!! (tänk er själva 102 MATVRAK, det kommer kosta mig skjortan och åtskilliga timmar framför spisen) Och förresten, "vi kommer när ekonomin tillåter" Vadå ekonomin tillåter? Gratis boende! Gratis mat! Och räcker inte maten får vi nära oss på kärlek eller göra som mina vänner konstnärerna; suga på ramarna.
Hur som helst ska det bli ruskigt kul när Anonym och polarna kommer och hälsar på, kan nog bli årets höjdpunkt, ett riktigt klimax i extas! 

Första dygnet

Hej!

:)

Nu har jag bott, levt och verkat som Stockholmare i ungefär ett dygn och jag måste säga att det känns jälit bra och går förvånansvärt galant. Har suttit här på mitt gula fina rum som man blir jätteglad av på Södermalm och pluggat lite idag. Sen klädde jag på mig och slog en lov på Götgatan. Det kändes förjävlabra fast det blåste snor och småspik och jag såg en tant som hade hår som räckte till midjan men som i blåsten ställde sig rätt upp. He he, själv hade jag uppsatt eftersom det blev så fult när jag klippte mig. hö hö hö
Och på min blåsiga promenad hann jag lokalisera SATS Medborgarblatsen Jääääääääj :) uhm, ett hyrställe och willys. Och Boulevard teatern. Sen blev jag kissis och gick hem och nu sitter jag här i mitt gula, glada rum i gen och lyssnar på Bob Hansson som precis sade (på skånska då!!!)

Bönen - är en motståndshandling mot cynismen

Bönen - är din blottade reva, din utsträckta hand.

Och vi kan ju inte göra nått annat än att stämma in, eller hur? :P Och visst håller vi med Bob om att Elvis var en uppumpad laboratoriekanin när han dog? Och visst kan de kalla det utopi? Jag tycker Bob är bra, det är NÄSTAN så att han är den bäste skåningen. Men jag gillar ju Timbuktu också. Fast jag tror att Bob är strået vassare. 

Hehe jag är ju inte bara Stockholmare, jag är ju sambo också! Hon är tysk så nu jävlar får man hålla tungan i styr och inte vråla ut hitler i tid och otid. INTE göra hitlerhälsning i köket på morgonen och ss-attiraljerna får ligga och vila in en låda ett tag. hö hö hö 

Spridda tankar

Nu lyssnar jag på Paolo Benvegnù, inte för att han är lika grym som Negramaro utan mest för att jag är för trött för att byta.

Jag har precis tittat på en film med Hugh Grant, inte för att jag vet vad den heter och inte för att den var så förbannat bra men hellre en halvdålig film än riktigt dålig lördagsunderhållning.

Min kladdiga kladdkaka från i morse har gjort stor succe här idag, kanske inte för att den är särskilt god utan snarare i brist på annat sötslisk. 

Det kommer gå åt h****te på omtentan nästa vecka. Därför har jag gjort en sen anmälan till något helt annat.......

Imorgon bär det av till Stoccolma. 

Nu blev Paolo Benvegnù helt plötsligt bra. Kanske för att han skrek i mikrofonen, kanske för att han sjunger om ryggen, kanske för att jag egentligen inte lyssnar så ingående. 

Men ska jag nånsin gå ner några kilon i vikt eller är jag fördömd till det här lite svajande ostadiga? 

Är det bara vissa som blir änglar när de dör? Och får man olika fina vingar? Skimrande, pärlemor, lakritsfärgade, silverfärgade, kamouflage, guld, orangea, tigerfärgade, ljusrosa, mörkrosa. Guinnessfärgade, men det vill man nog inte ha för då ser man ut som  en olycklig ängel. 

Avstånd.

Kladdkaka

Jag är i skapartagen. Idag har jag börjat dagen med att baka en riktigt kladdig kladdkaka.

Kanske man ska ringa Stefan?

snuskig tårta

Nu har jag bakat en snuskig tårta eller vad man ska kalla det. Den ska jag snart stoppa i en påse och ta med till guldfynd som tack för den här julen. tråkigt om den är snuskig men hos de där sockerråtterna går den säkert ner oavsett he he he. 

klockan är nu 13.18 och jag har tråkigt. Kanske man ska ta o ringa Stefan?

Vi materialister..............................................

Nej jag blir så jäkla förbannad. Igår flyttade jag ut från min gamla 24:a. Hur kan man leva på 24 kvadrat och ha så förbannat mycket saker????? Det var helt sanslöst och jag får så dåligt samvete. Ingen kan behöva så mycket saker!!! Och när jag packade ner sakerna insåg jag hur lite jag behöver vissa saker och ja, en del saker använder jag inte ens? Så därför blir det grovsortering nu inför flytten till Stoccolma. 

Och jämfört med en del andra människor är mina ägodelar försvinnande få.......

Relativitet

Eeeehm. Jag tänkte bara att ibland tycker man att det är förjävligt men jämfört med andra så kanske tillvaron ändå kan jämföras närmast med ett paradis och därför brukar jag försöka låta bli att tycka att det är förjävligt. Och om jag mot all förmodan ändå tycker att det är förjävligt så tänker jag alltid att det blir bättre.

Hej då Karlstad

Nu är jag tillbaka i Gävle igen, har varit på snabbvisit i Karlstad och städat bort mig därifrån och sakta men säkert trillar alla tunga stenar loss ur hjärtat på mig och det börjar kännas riktigt skönt. På söndag bär det av till Stockholm med flyttlasset, hoppas för guds skull att det blir bra nu.....känns ju lite sådär att behöva börja om och starta upp nått nytt igen bara för att det inte blev så bra i Karlstad men nu är det ju som det är och bara att bita ihop. 

Förresten är det så där otroligt, underbart, nästan overkligt vackra dagar. Det har varit kallt, sol, snö och gnistrande utomhus fast jag har ju varit så sjuk så jag har varit tvungen att vara inne. Och nu är det lite varmare ute och lugnt och skönt, det är så underbart!! Det är så mysigt :)

Sjukdom i begynnelsen

Här befinner man sig i begynnelsen av 2009 med feber, hosta, frossningar, ont i halsen, ont i kroppen, känner mig matt, ont i huvet och illamående. Och mens som pricken över i. Det blev ingen dålig lista det där! Men varför hålla igen? Lika bra att slå på stort när man ändå håller på. Fast jag har det så bra, så bra. Jag är ju hemma och mamma gjorde varm choklad åt mig idag och som grädde på moset hade hon toppat den med grädde. Inga dåliga grejer. Ingen dålig morsa. Det är nästan som att vara på en kurort det här.


RSS 2.0